YOUR DREAM & MORE csomag

Mert tudod: megérdemled a luxust

104.400 Ft

A Your Dream & More egy olyan Heiszler élmény, melyben az összes szakemberünk teljes figyelme rád összpontosul, és szuper meglepetésekkel is készülünk neked.

A PROGRAM TARTALMA

Hydra touch gépi arctisztítás

Gépi arctisztítás, hámlasztás és hidratálás személyre szabott hatóanyagbevitellel.
48.900 Ft

Esztétikai Callux pedikűr soak off géllakkozással

Wellness élményt adó, szikementes lábpeeling, majd géllakkozás SOAK OFF technikával
18.800 Ft

Manikűr és géllakkozás

Orosz gépi manikűr, géllakkozás SOAK OFF technikával
9.400 Ft

Tőfestés, hajmosás és szárítás

Eltüntetjük a lenövésed, és a frizurád ápolt, fényes egészséges lesz, majd következik egy kényeztető hajmosás és végül hajszárítás egyenes vagy hullámos stylinggal
27.300 Ft

Heiszlermodszer

Bónuszok

Bónuszok értéke: 40.900 Ft

További csomagjaink

LUX & GO CSOMAG

Este fontos találkozód van, vagy csak szeretnél villámgyorsan megszépülni? Akkor ez a csomag neked szól. Egyszerre több szakember is dolgozik rajtad a maximális hatékonyságért. A körmös, a fodrász és a kozmetikus közötti órákig tartó ingázás helyett minden egy helyen.

A szolgáltatás időtartama: 90 perc

ESCAPE & RELAX

Félnapos kényeztető énidő-csomag, amely után nem csak kipihenten, hanem kicsattanó önbizalommal lépsz ki a szalonból. Ha telítődtél a napi hajtástól és stressztől, itt végre megnyugodhat a tested és a lelked is.

A szolgáltatás időtartama: 5 óra

SEX & THE CITY

El tudsz képzelni jobb programot, mint 3 órán át a legjobb barátnőiddel szépülni, miközben bőven van időtök beszélgetni, kikapcsolni? A meglepetéseink pedig gondoskodnak róla, hogy izgalmas legyen a nálunk töltött idő. A tökéletes lánybúcsú indító, vagy estére készülő csomag, ahol egyikőtök teljes kezelését mi álljuk. (3+1 fő részére)

A szolgáltatás időtartama: 3 óra

Gyakori kérdések a csomagokkal kapcsolatban

Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd, és néhány adat megadása
után máris meg tudod venni kényelmesen, bankkártyával.

Minden csomagunkat a vásárlástól számítva, 3 hónapig lehet felhasználni.

A fizetés után azonnal megkapod e-mailben az utalványt, így még az alkalom előtti utolsó pillanatban is megvásárolhatod.

Természetesen, mind a Pozsonyi úti, mind a budaörsi szalonunkban igénybe veheted a csomagjainkat.

Időpont foglalás telefonon lehetséges. Telefonszám: +36 20 227 5156 (Pozsonyi út), illetve +36 70 550 9428 (Budaörs)

Erre találtuk ki a Sex & the City csomagunkat, ahol egyszerre 4-en jöhettek
hozzánk. Ráadásul itt egyikőtök kezeléseit mi álljuk. A többi csomagunkat teljes egészében 1 fő használhatja fel.

Természetesen! Mikor időpontot egyeztetünk veled a csomagodra, jelezd, ha esetleg melírral, gyantával, pedikűrrel, vagy masszázzsal is kiegészítenéd a csomagot.

Mivel minden szakmából több szakember elérhető szalonunkban, így leghamarabb 1 hétre tudunk időpontot biztosítani, ünnepi időszakokban ez 2 hétre változhat.

A csomag ajánlatainkkal pont az a célunk, hogy szánj magadra havonta legalább 1 napot, ami csak rólad szól, amikor ráérsz, lelassulsz és nem rohansz. Ha külön napokon szeretnél jönni, akkor a szolgáltatásokat külön tudod igénybe venni, melyre csomagajánlataink nem érvényesek.

Szakembereink egytől egyig kiváló munkát végeznek, de természetesen kiválaszthatod, ha konkrét munkatársunknál szeretnéd kérni a csomagot, azonban az 1-2 héten belüli időpontot ebben az esetben nem tudjuk garantálni.

Minimum 2 munkanappal a foglalás napja előtt le tudod mondani kötelezettségmentesen, mert így fel tudjuk tölteni a megüresedett helyet és nem ér minket veszteség. Azonban 2 munkanapon belül történő lemondás vagy módosítás esetén a csomag értéke nem jár vissza.