tökéletes frizura lépésről-lépésre

SEGÍTÜNK NEKED, HOGY GYÖNYÖRŰ ÉS TÜNDÖKLŐ MENYASSZONY LEGYÉL, MESÉS, IRIGYLÉSRE MÉLTÓ FRIZURÁVAL!

1. LÉPÉS

KONZULTÁCIÓ

Valahogy el kell indulni, és a legjobb, ha szakember segítségével álmodjátok meg, mi lenne számodra a legmegfelelőbb. Akár saját ötletekkel jössz, akár tanácsra vágysz, konzultációnkon megismerheted alkalmi frizura specialitásainkat, személyre szabott tippekkel látunk el, ami sokat segít majd a végső döntésben.

A konzultáció során tudjuk megbeszélni a próbafrizura, illetve a menyasszonyi frizura elkészítésének időpontját is. Igény esetén természetesen a koszorúslányokat, örömanyákat és kedves rokonokat sem hagyjuk tündöklő hajkorona nélkül. A részletek birtokában minden esetben egyedi, személyre szabott ajánlatot adunk a konzultáció után.

A konzultáció költség- és kötelezettség mentes, időtartama: 20 perc

Foglalj időpontot Ferenci László alkalmi frizura specialistánkhoz!

2. LÉPÉS

AZ ESKÜVŐI PRÓBAFRIZURA ELKÉSZÍTÉSE

A konzultációt egy két órás frizurapróba követi, melynek ára (24 900 Ft) az alábbiakat tartalmazza: vázlatosan elkészítjük Neked a konzultáción megálmodott egy, vagy két hajviseletet. A kiszemelt hajkölteményeket hajad adottsága, tested arányai alapján Rád formáljuk, hogy az esküvőd napján tökéletesen érezd magad benne.

Foglalj időpontot Ferenci László alkalmi frizura specialistánkhoz!

Amennyiben a konzultáció során fixáljuk a próbafrizura elkészítésének alkalmát, vagy a Nagy Napra véglegesítjük az időpontot, 10. 000 Ft foglalót kérünk el. Az foglaló, 48 órával előbb módosított, lemondott időpont esetén természetesen visszajár.

3. LÉPÉS

A NAGY NAP

Elérkezett a várva várt nap. Fodrászaink késés nélkül, pontosan fognak Téged várni, hogy minden figyelmüket és szakértelmüket Neked szentelve, elkészítsék tökéletes megjelenésed ékkövét, a tökéletes menyasszonyi frizurát.

 Frizurád elkészültével utadra engedünk..hogy életed legfontosabb és legszebb történésén Te tündökölj a legjobban.