Szolgáltatásaink férfiaknak

Bár a fodrászatokra alapvetően úgy gondolunk, mint a hölgyek színterére a megújuláshoz, nagyon sok férfi vendégünk is érkezik hozzánk egyedi kérésekkel. Egy nagyobb átalakulás, a feltűnő ősz hajszálak eltüntetése, tompítása, esetleg egy merészebb szőkítés vagy hajszín nem akadály számunkra, ezek gyakori kérésnek számítanak.
Jó tudni, hogy az ősz haj árnyalása és festése közt jelentős különbség van, hiszen az árnyalást alkalmazva nem egy homogén fedést kapunk, hanem egy igazán természetes hatást érünk el, ezáltal mindenki letagadhat 5 évet! Ha viszont teljesen homogén hajszínre vágysz, oxidációs hajfestéssel teljesen el tudjuk tüntetni az ősz hajszálakat.

férfi fejbőrápolás

Sokan nem merik említeni fodrászuknak a fejbőrproblémáikat, nekünk viszont az a természetes, hogy ezek megoldásában is rendelkezésre tudjunk állni és megoldást nyújtsunk. A fejbőr ápolása elengedhetetlen, és megelőzhetjük vele a korpásodást, viszketést, zsírosodást is. A férfiak általában kevesebb gondot fordítanak hajuk és fejbőrük ápolására, pedig a tudatos ápolás az ő esetükben is nagyon fontos.
Erre legjobb példa az egyik legnépszerűbb kezelésünk férfiaknak, a Fusio Scrub, mely egy igazi kényeztető kezelés fejmasszázzsal egybekötve. Az elhalt hámsejteket “peeling” technikával távolítjuk el, serkentjük a bőr mikrokeringését, így elérve a legfontosabbat: férfi vendégeink haja is egészséges és élettel teli legyen!
Speciális, célzott kezelések alkalmazásával pedig látványos eredményt érhetünk el a hajhullás ellen is, illetve javíthatjuk az új haj minőségét és sűrűségét. Ezek a kezelések, kombinálva néhány otthon is használható samponnal és hajápolóval, segítenek megoldást találni a problémákra. Ingyenes haj- és fejbőrápolási tanácsadás szolgáltatásunk során kiválasztjuk a számodra leghatékonyabb terméket.