Szolgáltatásaink és árak

Sosem dolgozunk rutinból

Festéskor, vagy egy új fazon kialakításakor a Vendégünk elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, karaktert, az arc színeit. Fontos, hogy távozáskor a külső harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor belépett hozzánk.

 

Hajvágás

Határtalan lehetőség

A frizura a nőknek (és a férfiaknak is, bár kevésbé szeretik bevallani) nem csupán egy kellék. Az arcot keretező haj, a nő meghosszabbítása, amely képes arra, hogy az alatta rejtőző embert százszorosan kihangsúlyozza, vagy épp ellenkezőleg, elhalványítsa, szürke egérkévé tegye.

A frizura nem csupán egy szépészeti kellék, hanem a női lélek egy fontos darabja! Amelyik fodrász nem lát túl a „skalpon”, az sosem lesz több mint egy jó és tisztességes iparos.

A Heiszler Szalonban nem csupán az elhasználódott tincsekre fókuszálunk. Azt akarjuk, hogy aki feláll a székből, az ragyogjon. Mert egy jó frizurától a lélek szépül! Ehhez kétség nem fér. 

Hajfestés

Nem mindennapi színek a mindennapokra

Szakembereink folyamatos belföldi és külföldi toábbképzéseken vesznek részt. Ismerik a legújabb trendeket és beépítik mindennapi munkájukba is.  Biztonsággal fordulhattok hozzájuk akkor is, ha a megszokott hajszíneteket szeretnétek életre kelteni, vagy, ha valami igazán nagy változásra vágytok.

A személyre szabott hajdiagnózissal és a hajfestéshez támasztott igények felmérésével a számodra legmegfelelőbb hajszínt tudjuk megfesteni. Csapatunk minden tagja tisztában van a színelmélet nem egyszerű tudományával, így nálunk senkit nem érhet meglepetés.

Fodrászaink ingyenes konzultációra biztosítanak lehetőséget minden leendő vendégünk részére. A konzultáció során felmérjük az igényeket, megbeszéljük, hogyan tudjuk megvalósítani az álomhajszínt és természetesen az árakról is előre részletes tájékoztatást adunk.

Hajápolás 

Személyre szabott törődés

A szalon után is van élet!

Vendégeink akkor a leghálásabbak, ha frizurájuk nem csak a szolgáltatás napjától az első hajmosásig tart, hanem azt a következő szalon látogatásig otthon is el tudják készíteni. Mi megtanítjuk Neked,hogyan tudod elérni, hogy rakoncátlan tincseid a hétköznapokban is rendezettek legyenek.  Ennek köszönhető, hogy bíznak bennünk a vendégeink, mert mi  nem csak a szalon szolgáltatások keretein belül törődünk a frizurájukkal, hanem segítséget nyújtunk a mindennapokhoz is. Itt elvekről van szó, nem pedig arról, hogy az otthoni ügyesség hiányában minél gyakrabban kelljen visszalátogatnia hozzánk. 

Nálunk a vendég partner is. Meg szoktuk beszélni, hogy mit nem szeret, mi zavarja őt a hajában, van-e problémája a fejbőrével és hogyan szokta ápolni, formázni a haját. Ha pedig felmerül egy kisebb probléma, akkor azért vagyunk, hogy tanácsot, terméket tudjunk javasolni: mindig kizárólag a saját igényeihez mérten. 

 

Árak

 

 

HEISZLER IVETT

Női hajvágás Kérastase hajápolással 10 800 Ft-tól
Hajszárítás Kérastase hajápolással 4 800 Ft-tól
Férfi hajvágás 5 600 Ft-tól

MESTER ÁRAK

 

Női hajvágás Kérastase hajápolással
9 800 Ft-tól
Hajszárítás Kérastase hajápolással
5 500 Ft-tól
Férfi hajvágás
5 200 Ft-tól

SENIOR ÁRAK

Női hajvágás Kérastase hajápolással
8 800 Ft-tól
Hajszárítás Kérastase hajápolással
4 900 Ft-tól
Férfi hajvágás
4 800 Ft-tól 

TOVÁBBI ÁRAK

Gépi hajvágás
3 500 Ft-tól
Cover 5 (5 perces hajfestés, őszülés ellen kifejezetten férfiaknak)
4 300 Ft-tól
Menyasszonyi, alkalmi frizura
19 800 Ft
Menyasszonyi, alkalmi próbafrizura (tartalmazza két féle próbafrizura vázlatos elkészítését)
19 800 Ft
Hajfestés hajszárítással
16 000 Ft-tól
Ombre/ Balayage/ Babylights (tőfestés árát nem tartalmazza)
28 000 Ft-tól

Kedves Vendégeink!

Kérünk mindenkit, hogy foglalás lemondását, megváltoztatását az időpont előtt minimum 48 órával előbb tegye meg.

Feszített munkatempóban dolgozunk, nincs üresjáratunk. Olykor várólista van a lemondott időpontokra,olyan vendégeinknek akik valóban szépülni szeretnének nálunk. Tisztában vagyunk vele, hogy rohanó világunkban minden perc értékes. Szakembereink minden vendégüket csúszás nélkül, felkészülten várják. Munkarendükbe maximum 10 perc késés fér bele, ezzel megtiszteljük az időben érkezőket és nem váratjuk őket más késése miatt.

Kizárólag a foglalás pillanatában küldött e-mailben szereplő időpontot és szolgáltatást vesszük figyelembe, minden helyzetben. Így kérjük, Ön is ellenőrizze!

Köszönjük a megértést!

Áraink 2018. október 1-től érvényesek!