Szolgáltatásaink és árak

Sosem dolgozunk rutinból

Festéskor, vagy egy új fazon kialakításakor a Vendégünk elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, karaktert, az arc színeit. Fontos, hogy távozáskor a külső harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor belépett hozzánk.

Hajvágás

Határtalan lehetőség

A frizura a nőknek (és a férfiaknak is, bár kevésbé szeretik bevallani) nem csupán egy kellék. Az arcot keretező haj, a nő meghosszabbítása, amely képes arra, hogy az alatta rejtőző embert százszorosan kihangsúlyozza, vagy épp ellenkezőleg, elhalványítsa, szürke egérkévé tegye.

A frizura nem csupán egy szépészeti kellék, hanem a női lélek egy fontos darabja! Amelyik fodrász nem lát túl a „skalpon”, az sosem lesz több mint egy jó és tisztességes iparos.

A Heiszler Szalonban nem csupán az elhasználódott tincsekre fókuszálunk. Azt akarjuk, hogy aki feláll a székből, az ragyogjon. Mert egy jó frizurától a lélek szépül! Ehhez kétség nem fér. 

Hajfestés

Nem mindennapi színek a mindennapokra

Szakembereink folyamatos belföldi és külföldi toábbképzéseken vesznek részt. Ismerik a legújabb trendeket és beépítik mindennapi munkájukba is.  Biztonsággal fordulhattok hozzájuk akkor is, ha a megszokott hajszíneteket szeretnétek életre kelteni, vagy, ha valami igazán nagy változásra vágytok.

A személyre szabott hajdiagnózissal és a hajfestéshez támasztott igények felmérésével a számodra legmegfelelőbb hajszínt tudjuk megfesteni. Csapatunk minden tagja tisztában van a színelmélet nem egyszerű tudományával, így nálunk senkit nem érhet meglepetés.

Fodrászaink ingyenes konzultációra biztosítanak lehetőséget minden leendő vendégünk részére. A konzultáció során felmérjük az igényeket, megbeszéljük, hogyan tudjuk megvalósítani az álomhajszínt és természetesen az árakról is előre részletes tájékoztatást adunk.

Hajápolás 

Személyre szabott törődés

A szalon után is van élet!

Vendégeink akkor a leghálásabbak, ha frizurájuk nem csak a szolgáltatás napjától az első hajmosásig tart, hanem azt a következő szalon látogatásig otthon is el tudják készíteni. Mi megtanítjuk Neked,hogyan tudod elérni, hogy rakoncátlan tincseid a hétköznapokban is rendezettek legyenek.  Ennek köszönhető, hogy bíznak bennünk a vendégeink, mert mi  nem csak a szalon szolgáltatások keretein belül törődünk a frizurájukkal, hanem segítséget nyújtunk a mindennapokhoz is. Itt elvekről van szó, nem pedig arról, hogy az otthoni ügyesség hiányában minél gyakrabban kelljen visszalátogatnia hozzánk. 

Nálunk a vendég partner is. Meg szoktuk beszélni, hogy mit nem szeret, mi zavarja őt a hajában, van-e problémája a fejbőrével és hogyan szokta ápolni, formázni a haját. Ha pedig felmerül egy kisebb probléma, akkor azért vagyunk, hogy tanácsot, terméket tudjunk javasolni: mindig kizárólag a saját igényeihez mérten. 

Részletes árainkat itt megnézheted a “foglalás megkezdése” gombra kattintva.
Itt: https://heiszlerszalon.salonic.hu/