SZÍNÁTMENETEK, MELÍRTECHNIKÁK

Követjük a legfrissebb trendeket és technikákat, mert szeretnénk, ha minden elképzelésedet meg tudnánk valósítani, a legmagasabb színvonalon. Ezeket a technikákat alkalmazva ritkábban kell hozzánk ellátogatnod, viszont annak érdekében, hogy a hajvég színe visszanyerje intenzitását és felfrissüljön, érdemes hozzánk színkezelésekre visszajárni. A hajmosások és külső hatások (pl. a hajszárító, hajvasaló hője) által ezek a pigmentek kifakulnak a hajból (meleg, sárgás árnyalatok keletkeznek), ezeket pedig időszakosan színfrissítésekkel tudjuk újra ragyogóvá tenni. Időben ez már nem olyan hosszú, ráadásul féléves színfenntartó programot ajánlunk azoknak, akik azt szeretnék, hogy mindig tökéletes legyen a hajszínük. További információkért keresd csomagajánlatainkat!

FACE FRAMING

Az arckeretező technika, amikor kiemeljük az arcot és a választékot erőteljesebb világos hajrészekkel. Akkor javasoljuk, ha unod a homogén hajszínedet, valami különlegeset, észrevehető eredményt szeretnél, de nem akarsz sok időt tölteni a szalonban és sűrűn visszatérni.

BALAYAGE

Természetes, napszítta hatást nyújtó szőkítő technika, mely a hajtövektől indul és a hajvégek felé világosodik. Azoknak javasoljuk, akik nem szeretnének 1-2 havonta fodrászhoz járni, de szeretnének valami újdonságot, valami nem túl drasztikus változást hajviseletükben. Kiemelt otthoni ápolást igényel!

BABYLIGHTS

Azoknak a vendégeinknek  ajánljuk, akik a hideg árnyalatok szerelmesei, illetve nem szeretnének homogén, egyszínű szőke hajat, nem szeretnék 3-4 hetente festetni a hajukat, illetve olyanoknak, akiket zavar, ha a haj növése következtében határozott lenövés keletkezik. 3 kategóriában készítjük el babylights szolgáltatásainkat. Az elsőben az alapszín dominál, a második már szőke hatást biztosít, de ha Te az extra szőke szín szerelmese vagy, válaszd a legnagyobb fólia számú babylights kategóriát. Kiemelt otthoni ápolást igényel!

AIRTOUCH

A balayage-nál jóval homogénebb színátmenet. Azoknak ajánljuk, akiknek sok babahaja van. Fontos megemlítenünk, hogy egy tökéletesen elkészített airtouch precíz szőkítési technika, mely akár 5 órát is igénybe vehet.