Legyél a vendégÉLményünk kulcsa

Recepciós/szalonkoordinátort keresünk

Gyere és tegyük együtt szebbé vendégeink napját

A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külseje megszépül, belül feltöltődjenek és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan én időt kapjanak.

Tehát az a szépségszalon vagyunk, aki élményt teremt. És ebben RÁD IS SZÁMÍTUNK!

Új szalonkoordinátorral bővítjük szuper csapatunkat

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Épp ezért rád is egy átlagos recepciósnál izgalamasabb, változatosabb munkakör vár. Te leszel a kapocs vendégeink és a szalon között. Minden nap új kihívások, megoldandó feladatok várnak, amitől csak úgy elrepül majd a munkanap. Miközben fogadod a hívásokat és az üzeneteket, Neked kell irányítani a szalonba érkező vendégeket. Te leszel a nagyon fontos első benyomás, vendégélményünk alapja. Készen állsz?

Ezt a pozíciót Neked találtuk ki, ha…

Az a célunk, hogy imádj nálunk dolgozni

Vendégeinken túl, azt szeretnénk, ha Te is minden nap motiváltan és örömmel jönnél a szalonban. Ezért mindent meg is teszünk. Ebben bármelyik csapattagunk is meg tud erősíteni.

Korrekt, kiszámítható bérezés

A rugalmas bér egyeztetés után pontosan tudod majd mikor és mennyi fizetést kapsz. Ezt pedig hajszál pontosan tartjuk is. Sőt! A közös sikerekért bónuszokra is számíthatsz!

Magával ragadó munkakörnyezet

A helyszín gyönyörű, a csapat hihetetlen jófej és mindenki egy irányba evez. Nem csak munkatársak, barátok is vagyunk. Ezt rendszeres csapatépítők is segítik.

Megbecsült, stabil pozíció

Hosszú távra keressük csapatunk tagjait, így velünk biztosra mehetsz. A belső díjak és elismerések pedig folyamatosan motiválnak majd. Érezni fogod, hogy fontos vagy.

Közös céljaink és missziónk van

A Heiszler Szalonok két egysége Budapesten a Pozsonyi úton, illetve Budaörsön található.

Profi hozzáállással és vendégközpontú hozzáállással váltunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonjává.

A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.

Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

Szeretjük a vendégeinket

Aki hozzánk jár, biztos lehet benne, hogy nem csak külsejét szépítjük meg, de mindig mosolygós arcokra és kedves szavakra számíthat.

Minden csapattagunk fontos

Akkor tudjuk a kitűzött élményt biztosítani, ha minden tag jól érzi magát. Ezt az előre látható beosztás, pontos munkakörök és a jó hangulat biztosítja.

Folyamatosan fejlődni akarunk

Aki nálunk dolgozik motivált, hogy napról napra egyre jobb legyen. Ezzel tudjuk elérni a legnagyobb céljainkat és elkerüljük a fásultságot és unalmat.

Pillants be, hol fogsz dolgozni

Ilyen lesz egy napod:

A szalon 8.00-kor nyit, így Neked 7:30-ra kell érkezned, hogy a reggeli rutin feladatokkal végezz és felkészülten várd az első vendégeket. Bekapcsolsz egy szuper lejátszási listát, átnézed a kassza elszámolását és végig nézed milyen üzenetek érkeztek este/vasárnap. Elvégzed a szükséges adminisztrációt és indulhat a nap!

8.00-tól Érkeznek kedves vendégeink, akiket Te köszöntesz, elveszed kabátjukat és tovább irányítod a munkatárshoz, akihez érkezett. Ha csúszás van hellyel és hűsítővel kínálod, hogy még a várakozás is kellemesen telhessen, pár aktuális magazin olvasása közben.

A nap során hozzád futnak be a hívások, online foglalások és üzenetek is. Ezeket a vendégkezelés mellett szuperül tudod kezelni, hogy mindenki maximum 1 órán belül választ, vagy visszajelzést kapjon. Ezzel a rendszerünk motorja leszel.

Ha műszakváltásban dolgoztok, amikor megérkezik a csapattársad, akkor vele átbeszélitek a napi történéseket, hogy azzal a nyugodtsággal mehess haza, hogy társadat nem hagytad elcsúszott feladatok és nem fogadott hívások tengerében. Ez a csapatmunka!

Ha Te zársz, akkor lezárod a recepciót, ellenőrzöd a váltópénzt és azt, hogy a vendégeknek kínált frissítőből minden készleten van még. Ha minden rendben zárhatod az ablakokat, és kapcsolhatod a villanyokat és már végeztél is.

Új vendég koordinátorral bővítjük szuper csapatunkat

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Épp ezért rád is egy átlagos recepciósnál izgalamasabb, változatosabb munkakör vár. Te leszel a kapocs vendégeink és a szalon között. Minden nap új kihívások, megoldandó feladatok várnak, amitől csak úgy elrepül majd a munkanap. Miközben fogadod a hívásokat és az üzeneteket, Neked kell irányítani a szalonba érkező vendégeket. Te leszel a nagyon fontos első benyomás, vendégélményünk alapja. Készen állsz?

Itt tudsz jelentkezni

Töltsd ki az űrlapunkat és hamarosan keresni fogunk.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!