OTTHONI HAJÁPOLÁS - Authentic beauty concept

Vendégeink azért szeretnek hozzánk járni, mert nem engedjük el a kezüket, amikor kilépnek a szalonból. Sok vendégünk panaszkodott amiatt, hogy korábban frizurájuk csak rövid idővel a szalonlátogatásuk után volt egészséges és élettel teli – mi ezt az állapotot szeretnénk elkerülni! Mi olyan hajápolási és hajformázási tanácsokkal látunk el, amelyek segítségével egészen a következő szalonlátogatásodig elégedett leszel hajad állapotával.
Ha számodra fontos a környezettudatosság, a természetes, vegán összetevők egy termékcsalád esetén, akkor az Authentic Beauty Concept szilikon-, szulfát- és parabénmentes termékeit ajánljuk Neked.

OTTHONI HAJÁPOLÁS

Amennyiben komolyabb fejbőr- vagy hajszerkezeti problémával keresel meg minket, akkor a Kerastase magas hatóanyag-tartalmú termékei a neked valók. Ezeket a termékeket nemcsak a szalonunkban használhatod és próbálhatod ki, de otthoni használatra is tökéletesen alkalmasak.
Ami még fontosabb, hogy szalonunkban igény szerint exkluzív hajápoló kezeléseket is igénybe vehetsz, amelyeket mindenképpen javasolunk hajfestés esetén. Bővebb információt és leírást találsz az egyes termékeinkről a weboldalon, ha tovább olvasol! Ha pedig kérdésed van, bátran jelezd kollégáink felé, és segítünk Neked!