BLOG

Mire jók a szalonkezelések? Nem ugyanaz, mint az otthoni hajmaszkok és pakolások!

A kémiai behatásoknak kitett haj szerkezete sajnos óhatatlanul, a legkíméletesebb termékek használata mellett is elveszíti az épségét. A festés, világosítás, göndörítés vagy akár egyenesítés komoly hatásokat gyakorolnak a frizurára, ami könnyen fénytelenné, töredezetté, gyengévé válhat ennek hatására. Ez látványában és tapintásában is egyaránt megjelenhet.

A különféle szalonkezelések a sima, tápláló ápolásnál sokkal többet képesek nyújtani, ugyanis nemcsak kényeztetik a frizurát, hanem nagyon leegyszerűsítve, „gyógyítják” is. Kifejezetten egyébként a szőke, világosított haj, aminek erre szüksége lehet.

BlondMe kötéserősítő technológia – a „varázslat”, ami már festés közben hat

A szőkített haj gyakran válik vékonnyá, gyengévé, esetleg töredezetté és érdes tapintásúvá. Ez a szerkezetromlásnak tudható be, azonban most itt van egy új, innovatív és professzionális szőkítő festék, amely működése közben segíti a hajszerkezet javítását. Pontosan hogyan?

A Bonding technológia alkalmazásával. Ezzel helyreállítja a haj pH értékét, miközben a haj természetes rostszerkezetében új, erős kötéseket hoz létre – ezért is nevezik kötéserősítő technológiának. Akárhol is hiányoznak a haj belső szerkezetében kötések, a termék Magnézium Citrát tartalma új ionos kötéseket hoz létre. Először kívülről beépül a hajba, majd bentről kifelé haladva erősíti a szálakat és összehúzza belső mátrix-szerkezetüket.

Emellett, nagy mennyiségben tartalmaz ápoló összetevőket. A BlondMe kötéserősítés esetén kiemelhető például a hidrolizált keratin és a marula olaj, amelyek egészségesebbé, ragyogóbbá varázsolják, regenerálják a tincseket.

Milyen hatásai vannak a hidrolizált keratin olajnak?

  • A hajszálak szerkezetébe mélyen behatolva állítja helyre annak belső szerkezetét. Az eredmény: erősebb és rugalmasabb haj, az ápoló összetevőkre gyakran jellemző, kellemetlen „túlpuhítás” nélkül.

Miért jó a Marula olaj a hajnak?

Természetes eredetű olaj, amely amellett, hogy kisimítja a hajat, ezzel könnyebben kezelhetővé téve, a szőkítés során elvesztett lipid réteg visszaépítését is elvégzi. Ennek köszönhetően a szőke haj ragyogó, erős és egészséges lesz.

A kötéserősítő technológia ebben az egyedülálló esetben ráadásul külön költséget sem jelent – ugyanis eleve benne vannak a festékben a kötéserősítő összetevők.

Szalonkezelések – nem csak szőkéknek!

  • párataszító, szöszösödésgátló
  • fejbőr tisztítás,
  • hajerősítés.

Minden szalonkezeléssel és otthoni hajápolási rutinnal kapcsolatban fontos, hogy konzultálj szakértő fodrászoddal! Ő megmondja, milyen termékekre és egyéb kényeztetésre van szüksége a hajadnak, hogy álomfrizura váljon belőle.

Csodás tincsekért és extra professzionális kezelésekért jelentkezz be online a Heiszler Szalonba! Fodrászaink várják, hogy a tavasz közeledtével kezeik közt újulhasson meg hajkoronád. Bejelentkezés: ITT.