Marketinges munkatársat keresünk!

Légy te a Heiszler Szalon első marketinges munkatársa!

Olvasd el a részleteket és ha magadra ismersz jelentkezz!

Veled szeretnénk az ország legjobbjává válni

A Heiszler szalon első marketingeseként, a szalontulajdonossal Ivettel együtt alkothatod meg a szalon marketing tervét és kampányait. A levelezési listánkat fogod építeni, piackutatást készíteni, kommunikálni fogsz vendégeinkkel, a szalon belső kommunikációs prospektusait fogod megálmodni és megszerkeszteni, posztolni a social média felületeinken a szépségről, értékesítési oldalakat fogsz szerkeszteni blogokat írni és kitalálni/felvenni bemutatkozó videóinkat.

Ha ezek a teendők lázba hoznak, olvass tovább!

Fontos, hogy csapatjátékos legyél! Ha most úgy érzed, hogy a neked szánt feladatokban még szükséges fejlődnöd, akkor se habozz!
Szalonunk egyik fontos alapértéke a tanulás, fejlődés iránti szenvedély és, ha nyitott vagy a tanulásra, fejlődésre, mi támogatunk!

Légy önálló és kreatív. Említettük, hogy Ivettel fogsz dolgozni a marketingen, de alapvetően önálló munkavégzést várunk el tőled. Nincs benne a céges kultúránkba, hogy folyamatosan ellenőrizzük a munkatársak munkáját, de a jó eredmények fontosak számunkra, hiszen kis vállalkozás vagyunk és hatalmas a konkurencia, így csak a magas minőségű kiszolgálással, kommunikációval tudunk kiemelkedni a versenytársak közül. Tőled is azt kérjük, hogy feladataidat határidőre, legeslegjobb tudásod szerint végezd el.

Azt kérjük tőled, hogy...

imádni fogsz nálunk dolgozni, ha

Mindig fejlődni és tanulni akarsz

A fenti leírásból úgy tűnhet, hogy 10 éves tapasztalattal rendelkező marketingest keresünk, de NE AGGÓDJ! Számunkra a legfontosabb a tanulás, fejlődés iránti szenvedély és a “meg tudom csinálni” szemlélet. Ha ez benned van, már félsiker!

Mindenhol Te vagy a munka motorja

Tudod olyan, aki egy esős napon is vidáman jön be dolgozni. Aki az órája helyett a feladatra figyel még délután is. Ha ez egyértelmű számodra, hiszen így állsz az élet minden terültéhez szuperül fogod érezni magad a csapatunkban.

Imádod a marketinget

Egy szenvedélyes marketing mániást keresünk. Aki rajong azért, amit csinál és mindig felül akarja múlni az előző kampányt és nem fél hírlevélsorozatot kiküldeni, mert tudja, hogy értékes tartalmat gyárt, amit alig várnak vendégeink, hogy olvashassák.

Előnnyel indulsz, ha már szereztél hasonló területen tapasztalatot és az angolod is elég jó, hogy anyagainkat külföldi vendégeinknek is le tudd fordítani.

Mik lesznek a napi feladataid?

Hírlevelek és értékesítési oldalak szövegezése
25%
Kampányok készítése és egyeztetés az alvállalkozókkal
20%
Egyeztetni és tervezni Ivettel
10%
Blogcikkek írása
20%
Grafikai anyagok gyártása Canvában
20%
Videót készíteni és vágni az újdonságainkról
5%

számodra is ilyen a tökéletes munkahely?

Valóban versenyképes fizetés

Hisszük, hogy csak úgy tudsz a legjobban teljesíteni, ha anyagi biztonságban élsz. Ezért teljesítményedhez és szaktudásodhoz méltó bért adunk.

Motiváló, kellemes munkakörnyezet

Végre lakásodat nem kell irodaként használnod. Felveheted elegáns/csinos ruháid és büszkén járhatsz dolgozni.

Szabadság, rugalmas munkaidő

Naponta 6 órában keressük munkatársunkat, így munkaidődet 100%-ban te osztod be.

Kedvezményes szépülés

Minden meglévő és új szépség szolgáltatásunkat kedvezménnyel veheted igénybe.

Milyen lehet velünk dolgozni?

Minden új munkatársunk arról számol be, hogy egy rendkívül befogadó és támogató csapat fogadja érkezését. Ez vár rád is!

Ez nem az a hely, ahol “bort kell innod és vizet prédikálnod”! Ez egy 2007 óta működő vállalkozás, ami folyamatosan növekszik a szakmai színvonalnak köszönhetően. Tehát nem kell félned attól, hogy mást kommunikálunk hirdetéseinkben, mint a valóság, de ezt az online felületeinken található minőségű és mennyiségű értékeléseink is alátámasztják.

Már több, mint 1 éve marketing mentorunk Domán Zsolt a Do!Marketing megalkotója és, ha hosszú távon velünk dolgozol, neked is lehetőséged lesz tőle tanulni.

Itt tudsz jelentkezni

Töltsd ki az űrlapot és légy Te a Heiszler Szalon marketingese!

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!