Dolgozz profi környezetben, építs gyorsan vendégkört és lépj a következő szintre

Kozmetikus csapattagot keresünk a Heiszler szalonba

Tegyük szebbé vendégeink napját és legyünk együtt a legjobbak

A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külseje megszépül, belül feltöltődjenek és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan énidőt kapjanak.

Tehát az a szépségszalon vagyunk, aki élményt teremt. És ebben RÁD IS SZÁMÍTUNK!

Szükségünk van egy szuper kozmetikusra

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Neked sem csupán egy helyet adunk, ahol folyamatos rohanásban, “futószalagon” kell letudnod a vendégeid, amíg ki nem égsz benne. Nálunk egy profi csapat tagja lehetsz, ahol leveszünk minden anyagbeszerzéssel, vendégszerzéssel, adminisztrációval járó terhet a válladról. Külön helyiségben, nyugodt körülmények között dolgozhatsz. Így mindig a tőled telhető legjobbat adhatod vendégeidnek, és szakmailag is hatalmasat fejlődhetsz, hiszen minden körülmény és a legjobb eszközök adottak. Nálunk mindig a legújabb kozmetikai gépekkel dolgozol majd, így ezeket mindenképp megtanulod majd oktatásainkon. 

Ezt a pozíciót Neked találtuk ki, ha…

A LEGJOBB GÉPEKKEL,
A LEGJOBB EREDMÉNYEKÉRT DOLGOZHATSZ

Ha Te is mindig az új eszközöket és technikákat keresed, hogy vendégeidnek kimagasló szolgáltatásokat tudj nyújtani, akkor nálunk a helyed! Az ország egyik legjobb eszközparkjával dolgozhatsz. A folyamatos belső képzéseknek hála pedig, akkor is hamar profi leszel a gépek használatában, ha most még kevesebb a tapasztalatod. A lényeg, hogy lelkesedj a gépi kozmetika iránt és akarj fejlődni. 

Kozmetikusként is élvezheted a csapatmunkát

Sokan gondolják, hogy ezt a munkát csak egyéni vállalkozóként lehet csinálni. Persze a rugalmas időbeosztás és több fizetés csábítónak tűnik. De rá kell jönniük, hogy folyamatos 10-12 órás műszakok, majd az azt követő adminisztráció valójában egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni. Nálunk bejelentett, alkalmazotti munkaviszony vár az összes előnyével.

Alapbér + teljesítmény bónusz

Annyit kereshetsz, amennyit szeretnél. Ráadásul, amíg vendégköröd kialakul, addig sem kell aggódnod a bevételed miatt. Nálunk már az első hónapban megkapod az alapbéred, melyet a teljesítményeddel folyamatosan növelni tudsz.

Folyamatos szakmai képzések

Tudjuk, hogy már most is jó vagy a szakmádban, de mi azt szeretnénk, hogy Te legyél a legjobb! Ezért az ország legjobbjait kérjük fel, hogy csapattagjainknak átadják tudásukat. Így a folyamatos fejlődés garantált.

Kiszámítható, fix munkarend

Elfelejtheted a szabadnapokra “bekönyörgő” vendégeket, a kényszer túlórát és a pihenőidőben megválaszolt megkereséseket. Mindig pontosan látod mikor és mennyit dolgozol, a szabadságod pedig szent

Közös céljaink és missziónk van

A Heiszler Szalonok két egysége Budapesten a Pozsonyi úton, illetve Budaörsön található.

Profi hozzáállással és vendégközpontú hozzáállással váltunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonjává.

A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.

Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

A siker kulcsát te is megkapod: a Heiszler módszer

Hiszünk abban, hogy a vendégünknek többet kell adnunk, mint egy lélektelen, letudós kezelés, ahol csak a lehető legnagyobb profit megszerzése a cél. Nálunk minden eszköz, minden prémium termék és a gyönyörű környezet is adott, hogy szakmailag a legjobbak legyünk. Így érjük el, hogy vendégeink örömmel térjenek vissza újra és újra. Erre pedig garanciát nyújt a 3 lépésből álló Heiszler módszer, amit Te is elsajátítasz majd.

Ráhangolódás

Mint profi szakember nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezz, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégére tökéletesen ráhangolódva tedd. Lényeges, hogy lásd az összképet, vendéged bőrtípusát, elvárásait és céljait. Tapasztalj egy kicsit a vendéged személyiségéből, stílusából.

Maga a folyamat

Az alapos előkészületek és tervezés után már sokkal könnyebb és minőségibb lesz a munka is, amit végzel. 100%-ig Te leszel a felelős az elvégzett munkáért, de ehhez mindent megkapsz. Mindig fel vannak töltve a termékek polcai, a legjobb eszközökkel és technikákkal dolgozhatsz. A legfontosabb, hogy sose rutinból dolgozz, hanem a vendégedre hangoltan! Ez a módszer lényege is.

Segítség az otthoni bőrápoláshoz

Ezért mondjuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A kezelés befejezésével még nem ér véget a munka. Vendégedet olyan tanácsokkal kell ellátnod, amivel az elért csodás végeredményt hosszabb ideig tudja megőrizni. Ettől sokkal boldogabb lesz és a Te munkád is könnyebb lesz a következő alkalommal.

Prémium eszközök és teljesen felszerelt szalon vár

Az állandó minőség és legjobb eredmény érdekében a gépi kozmetikai megoldások hívei vagyunk. Ezért a nálunk mindig a legújabb eszközöket használhatod. 

Videó lejátszása

Leendő munkatársaid már várják, hogy veled dolgozhassanak

Ilyen lesz egy napod:

A szalon 8.00-kor nyit, Neked az első vendéged érkezése előtt 15 perccel kell legkésőbb beérned, hogy őt már felkészülten várhasd. Heti 5*8 órát kell dolgoznod, de ha ettől többet szeretnél vállalni, természetesen arra is lesz lehetőséged.

8 órás műszakodban folyamatosan érkeznek a vendégek, akikkel a szalonkoordinátorok egyeztetnek és fogadják őket a szalonban, hogy Te végig fókuszáltan tudj dolgozni.

Két vendég között lesz időd, hogy a munkaállomásokat le tudd takarítani, hogy minden vendéged egyenletes minőséggel, prémium környezettel tudd fogadni.

Ha szeretnél többet keresni a 8 órán felül vállalhatsz túlórát is. Ezek a plusz munkaórák természetesen a fizetésedben is jelentkeznek majd. Így tényleg annyit kereshetsz, amennyit dolgozol.

Az utolsó vendéged távozása után gyorsan átfutod, hogy minden a helyére kerüljön vissza, (rend a lelke mindennek). A takarítással nem kell foglalkoznod, ugyanis a szalon tisztaságáról minden nap gondoskodunk. Ha végeztél, már nem kell a munkával törődnöd, élvezheted a jól megérdemelt pihenődet.

Mit gondolsz? Készen állsz, hogy együtt építsünk valami nagyszerűt?

Képzeld csak el, hogy örömmel jársz dolgozni. Szereted azt, amit csinálsz és azokat az embereket, akikkel nap, mint nap egy közös célért dolgoztok. A szakma elismert és profi tagjaitól tanulhatsz és érzed, hogy napról napra jobbá válsz. A fizetésed pontosan követi a munkád mennyiségét, a bejelentet munkahellyel minden járulékod rendben, és amikor pihenőre van szükséged, teljesen ki tudsz kapcsolni. Ugye, hogy élmény lesz így dolgozni?

Vendégeink már nagyon várnak

Pozsonyi uti szalonunkban most indulnak a kozmetikai szolgáltatások. Ez tudod mit jelent?

Vadonatúj, profi gépeket és egy kész ügyfélkört, akik a fodrászatunkat már imádja és alig várja, hogy kozmetikai kezelésekben is a Heiszler minőséget élvezhesse. Ennek hála ügyfélköröd akár a semmiből is pillanatok alatt kialakul majd.

Itt tudsz jelentkezni

Töltsd ki az űrlapot és küldd el szakmai önéletrajzodat, valamint az 5 kedvenc munkádról készült képet, mely lehet látványos anti aging előtte-utána fotó, műszempilla, szempilla lifting, akár smink és minden, ami kozmetika.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk, aki elkötelezett a gépi kozmetikai kezelések mellett! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!