Hozd ki a legtöbbet munkádból és fejlődj folyamatosan

Kéz és lábápoló csapattagot keresünk a Heiszler szalonba

Veled szeretnénk az ország legjobbjává válni

A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külseje megszépül, belül feltöltődjenek és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan énidőt kapjanak.

Tehát az a szépségszalon vagyunk, aki élményt teremt. És ebben RÁD IS SZÁMÍTUNK!

Szükségünk van egy szuper kéz- és lábápolóra

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Neked sem csupán egy szűkös helyet szánunk, ahol folyamatos rohanásban, túlterhelve kell gyártanod a körmöket, amíg ki nem égsz benne. Sőt, külön helyiséget szánunk Neked, ahol zavartalanul dolgozhatsz majd. Nálunk egy profi csapat tagja lehetsz, ahol leveszünk minden terhet a válladról, így a tőled telhető legjobbat adhatod vendégeidnek. Kiélheted kreativitásod, és hatalmasat fejlődhetsz szakmailag, hiszen minden körülmény adott hozzá. A vendégkör építésére sem lesz majd gondod, hiszen szalonunkban minden szépségszolgáltatás megtalálható, így éveket spórolhatsz az ajánlásoknak köszönhetően.

Ezt a pozíciót Neked találtuk ki, ha…

A körmözés igenis lehet csapatmunka

Sokan gondolják, hogy ezt a munkát csak egyéni vállalkozóként lehet csinálni. Persze a rugalmas időbeosztás és több fizetés csábítónak tűnik. De rá kell jönniük, hogy folyamatos 10-12 órás műszakok, majd az azt követő adminisztráció valójában egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni. Nálunk bejelentett, alkalmazotti munkaviszony vár az összes előnyével.

Alapbér + teljesítmény bónusz

Annyit kereshetsz, amennyit szeretnél. Ráadásul, amíg vendégköröd kialakul, addig sem kell aggódnod a bevételed miatt. Nálunk már az első hónapban megkapod az alapbéred, melyet a teljesítményeddel folyamatosan növelni tudsz.

Folyamatos szakmai képzések

Tudjuk, hogy már most is jó vagy a szakmádban, de mi azt szeretnénk, hogy Te legyél a legjobb! Ezért az ország legjobbjait kérjük fel, hogy csapattagjainknak átadják tudásukat. Így a folyamatos fejlődés garantált.

Kiszámítható, fix munkarend

Elfelejtheted a szabadnapokra “bekönyörgő” vendégeket, a kényszer túlórát és a pihenőidőben megválaszolt megkereséseket. Mindig pontosan látod mikor és mennyit dolgozol, a szabadságod pedig szent

Közös céljaink és missziónk van

A Heiszler Szalonok két egysége Budapesten a Pozsonyi úton, illetve Budaörsön található.

Profi hozzáállással és vendégközpontú hozzáállással váltunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonjává.

A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.

Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

A siker kulcsát te is megkapod: a Heiszler módszer

Hiszünk abban, hogy a vendégünknek többet kell adnunk, mint egy futószalagon gyártott, “letudós” köröm. Van eszköz, és tér rá, hogy beletegyük kreativitásunkat, legjobb tudásunkat. Így érhetünk el személyre szabott, tökéletes végeredményt. Erre pedig garancia a 3 lépésből álló Heiszler módszer, amit Te is elsajátítasz majd.

Ráhangolódás

Mint profi szakember nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezz, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégére tökéletesen ráhangolódva tedd. Lényeges, hogy lásd az összképet, vendéged, a bőrtónust és kéz és lábformáját. Tapasztalj egy kicsit a vendéged személyiségéből, stílusából.

Maga a folyamat

Az alapos előkészületek és tervezés után már sokkal könnyebb és minőségibb lesz a munka is, amit végzel. 100%-ig Te leszel a felelős az elvégzett munkáért, de ehhez mindent megkapsz. Mindig fel vannak töltve a termékek polcai, a legjobb eszközökkel és technikákkal dolgozhatsz. A legfontosabb, hogy sose rutinból dolgozz, hanem a vendégedre hangoltan! Ez a módszer lényege is.

Segítség az otthoni kéz- és lábápoláshoz

Ezért mondjuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A munka befejezésével még nem ér véget a munka. Vendégedet olyan tanácsokkal kell ellátnod, amivel az elért csodás végeredményt hosszabb ideig tudja megőrizni. Ettől sokkal boldogabb lesz és a Te munkád is könnyebb lesz a következő alkalommal.

Leendő munkatársaid már várják, hogy veled dolgozhassanak

Ilyen lesz egy napod:

A szalon 8.00-kor nyit, Neked legkésőbb az első vendéged érkezése előtt 15 perccel kell beérned, hogy őt már felkészülten várhasd. Heti 5*8 órát kell dolgoznod, de ha ettől többet szeretnél vállalni, természetesen arra is lesz lehetőséged.

8 órás műszakodban folyamatosan érkeznek a vendégek, akikkel a szalonkoordinátorok egyeztetnek és fogadják őket a szalonban, hogy Te végig fókuszáltan tudj dolgozni.

Két vendég között lesz időd, hogy a munkaállomásokat le tudd takarítani, így minden vendéged egyenletes minőséggel, prémium környezettel tudod fogadni.

Ha szeretnél többet keresni, a 8 órán felül vállalhatsz túlórát is. Ezek a plusz munkaórák természetesen a fizetésedben is jelentkeznek majd. Így tényleg annyit kereshetsz, amennyit dolgozol.

Az utolsó vendéged távozása után gyorsan átfutod, hogy minden a helyére kerüljön vissza (rend a lelke mindennek). Sőt, a takarítással sem kell foglalkoznod, ugyanis a szalon tisztaságáról minden nap gondoskodunk. Ha végeztél, már nem kell a munkával foglalkoznod, élvezheted a jól megérdemelt pihenődet.

Mit gondolsz? Készen állsz, hogy együtt építsünk valami nagyszerűt?

Képzeld csak el, hogy örömmel jársz dolgozni. Szereted azt, amit csinálsz és azokat az embereket, akikkel nap, mint nap egy közös célért dolgoztok. A szakma elismert és profi tagjaitól tanulhatsz és érzed, hogy napról napra jobbá válsz. A fizetésed pontosan követi a munkád mennyiségét, a bejelentet munkahellyel minden járulékod rendben, és amikor pihenőre van szükséged, teljesen ki tudsz kapcsolni. Ugye, hogy élmény lesz így dolgozni?

Itt tudsz jelentkezni

Töltsd ki az űrlapot és szedj össze 5-öt a kedvenc munkáid közül, hogy lássuk mire vagy képes.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd!