Csapatunk

Heiszler Ivett

SZAKMAI VEZETŐ, FODRÁSZMESTER

Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb a szakma tisztelete, és a folyamatos fejlődés amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet  a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

A CSAPAT

Engi Fanni

SENIOR FODRÁSZ

“Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkám, a hobbim is egyben, így szenvedéllyel végzem ezt a gyönyörű szakmát.
Számomra ez nem csak a hajról szól, a vendég egyéniséget szeretném kiemelni, önbizalmat adni a mindennapjaiba.

Angliában és Amerikában töltött éveim alatt nagyon sok féle vendéggel, hajtípussal találkoztam már, így magabiztosan állok az újabb kihívások elé.

A folyamatos fejlődés számomra elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig a maximumot tudjam nyújtani a vendégeimnek, ezért továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig felkészült legyek a legújabb trendekkel, technikákkal kapcsolatban.
Óriási örömmel tölt el, ha a vendégem elégedetten, egy számára tökéletes frizurával, mosollyal az arcán áll fel a székemből.

Ha számodra fontos a jó hangulat és a maximális precizitás, sok szeretettel várlak. “

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.”
Nelson Mandela

Click here to watch Fanni’s introduction video!

Megyeri Szabina

FODRÁSZ

Gyerekkoromban elvarázsolt a fodrász szalonok hangulata, a festékek és a hajlakkok illata. Így mikor eljött a döntés pillanata a jövőmet illetően nem volt kétséges, hogy fodrász leszek.
A Heiszler szalonban, Ivett szakmai “szárnyai alatt” töltöttem 2 éves gyakorlati időmet, mely során a szakmát tökéletesen elsajátítottam.  Nagyon sok továbbképzésen vettem részt a csapattal hisz nekem nagyon fontos a fejlődés, hogy mindig naprakész legyek és a legjobbat nyújthassam a vendégeimnek.
Hiszek az élethosszig tartó tanulás fontosságában. 

Akár egy nagyobb változásra vágysz, vagy a meglévő frizuráddal szeretnél tündökölni, miközben  vidám perceket töltünk együtt akkor szerettel várlak!

Kostyál Regina

SENIOR FODRÁSZ

Bátran mondhatom, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkájuk egyszerre a hobbijuk és az álmuk is. Végtelenül türelmes ember vagyok, imádok alkotni, nyitott vagyok az új ötletekre, változásokra. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, így minden lehetőséget megragadok, hogy tudjam képezni magam, és a legújabb trendekkel állhassak elő vendégeimnek. Specialitásom a menyasszonyi és alkalmi frizurák készítése, ezekben tudom leginkább kiélni magamat és a kreativitásomat. Közel 100 menyasszony bízta rám frizuráját 2 év alatt, munkáim szerepeltek esküvői magazinokban, és különböző fotózásokon. Szeretettel várom minden új és régi Vendégem akik szépülni szeretnének!

Click here to watch Regi’s introduction video!

Hosszú Ildikó

OKLEVELES FODRÁSZMESTER

Szakmám elsajátításával 2006-ban végeztem szorgalommal és odaadással.

Ugyan abban az évben egyéni vállalkozásba kezdtem, amit 6 évig folytattam.
Szerettem volna kimozdítani magam a komfort zónámból és más oldalát is megtapasztalni a szakmának így 2012-ben támadt egy merész ötletem, amit meg is valósítottam és egy ötcsillagos folyami hajón folytattam szakmai karrieremet. Nagy élmény volt számomra és büszkeséggel tölt el hogy mindig elégedetten és boldogan távoztak tőlem a vendégek.
Később volt lehetőségem Máltán is fodrászként dolgozni egy rövid időre.

Ezt követően költöztem Budapestre és van szerencsém a Heiszler szalonban dolgozni ami számomra megtiszteltetés, hiszen egy profi fodrász mellett csinálhatom azt amit szeretek.

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

Click here to watch Ildi’s introduction video!

Ferenci László

MESTER FODRÁSZ

2003-ban kezdtem fodrászként dolgozni, azóta is nagy lelkesedéssel arra törekszem, hogy megismerjem és elsajátítsam a legújabb divatirányzatokat és az aktuális szakmai ismereteket, új technikákat. Ebben sokat segített, hogy egy kreatív csapat vezető fodrászaként vehettem részt különböző divatheteken, rendezvényeken és szakmai továbbképzéseken.

Közben folyamatosan szem előtt tartottam vendégeim igényeit, hiszen mindig az a legfontosabb, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel. Számomra a fodrászat nemcsak hivatás, hanem egy kreatív alkotói folyamat, amellyel megvalósítom a vendégeim számára azt a frizurát, amit együtt megálmodtunk.

Laci bemutatkozó videóját itt megtekintheted.
Click here to watch Laci’s introduction video!

Sárkány Tamás

SENIOR FODRÁSZ

Kreatív, jókedvű, precíz emberként jellemezném magam, aki nem fél a kihívásoktól, határ a csillagos ég! Sokat kellett várnom rá, hogy megvalosíthassam az álmom, végül sikerült Angliában elérni ezt a célt, hogy utána itthon, egy professzionális szalonban alkalmazzam a tanultakat. Heiszler Ivettnél sikerült megtalálnom a helyet, ahol érdemes alkotni. Nekem a fodrászat az életem, túlzás nélkül állíthatom, hogy erre születtem. Hiszek benne, hogy ez nem csak egy szakma, hanem varázslat is egyben, hiszen egy jól megválasztott frizura akár egy egész életet megváltoztathat.
Ha szeretnél igényes, tökéletesen rád szabott, egészséges frizurát, szeretettel várlak!

Kun Adrienn

OKLEVELES FODRÁSZMESTER

Gyermekkori álmomat valósítom meg azzal, hogy 9 éve dolgozhatok fodrászként. Szeretem a kreatívan kialakított és személyre szabott frizurákat és azt, hogy mindeközben hozzájárulhatok vendégeim jó közérzetének megőrzéséhez. Fontos számomra a szakmai fejlődés, amit a L’oreal Akadémia oktatásai garantálnak. Szeretettel várom mindazokat, akik nyugodt, igényes környezetben egyéniséget tükröző, ápolt és egészséges frizurára vágynak.

Paréj Kinga

SENIOR FODRÁSZ

Számomra a fodrászat művészet, végtelen sok lehetőség rejlik benne, mert szabadon engedhetem fantáziámat és egyedit alkothatok. Mindezt a bennem lévő tudást és elhivatottságot tudtam megmutatni a Revlon Style Masters 2017-es versenyén, ahol munkámmal két díjat is megnyertem. Az egyik, a magyarországi győztesnek járó, a másik pedig a legjobb színpadi kivitelezésért járó díj. Kreativitásomat nemcsak a verseny és a fotózások világában szeretném kibontakoztatni, hanem a mindennapokban is. Célom továbbra is olyan frizurákat készíteni, amelyektől a vendégeim elégedetten távoznak.

Ezért hajvágásaim során az ő kérésük az első, ugyanakkor lényeges számomra, hogy egyedi, sajátos, személyre szabott frizurát kapjanak, amibe saját magam kreativitását is belevittem.

“Szívvel-lélekkel és szeretettel kell a dolgunkat végezni.”

Én így csinálom, és azt gondolom, hogy ez tükröződik a munkáimban is. Úgy vélem a vendégek is érzik, ha valaki kedvvel nyúl a hajukhoz és nem csak vág, hanem alkot akár egy szobrász, megmunkálja a hajat.

Különösen kedves számomra, ha alkalmi frizurákat készíthetek.

Minden újításra és újdonságra nyitott vagyok, szeretem a kihívásokat.

Csáki Dalma

MESTER FODRÁSZ

Egy kreatív szakembert keresel? Akkor én vagyok a te fodrászod! 9 éves szakmai tapasztalatomat külföldön szereztem, szinte minden hajtípussal találkoztam már. Több tanfolyamon, tréningen vettem részt, versenyeztem is. 2012-ben a Wella International Trend Vision győztese voltam Dubaiban. A kreatív színek és formák éltetnek és a precíz igényes munka híve vagyok. Nálam garantáltan nem fogod megunni a frizurádat, ötlet táram kifogyhatatlan.

Click here to watch Dalma’s introduction video!

Deáki Mayer Anikó

MESTER FODRÁSZ

2019 márciusától, Anikó édesanya szerepre cseréli le a fodrászatot, így jelenleg nem dolgozik a szalonban. Várjuk Őt vissza!

2007-ben végeztem fodrászként, azóta is szerelmem a szakma. Az utóbbi pár évet Londonban töltöttem ahol a L’ORÉAL akadémián tanultam a hajfestés rejtelmeit, emellett számos egyéb képzésen is részt vettem. Számomra a legfontosabb hogy a vendégeimnek elhozzam a legújabb divat irányzatokat és ezeket személyre szabottan adjam át, precizitásra és tökéletességre törekedve. Legnagyobb öröm számomra ha a vendégeim elégedetten, boldogan távoznak.