INGYENES FRIZURASTÍLUS-TANÁCSADÁS

ESKÜVŐDRE KÉSZÜLSZ?

A TÖKÉLETES FRIZURÁNÁL NE ADD LEJJEBB!

Érthető, hogy menyasszonyként tündökölni szeretnél, hiszen ez életed (egyik) igazán nagy napja. Sokan akarnak ilyenkor befolyásolni, mindenki jobban akarja tudni Nálad, mi a jó Neked, miben lennél igazán szép, milyen legyen a frizurád. Ne hagyd magad!
Mivel ez a nap a jövendőbelidről és Rólad szól, fontos, hogy a külsődről is Te hozz döntést. Legyen olyan frizurád, ami minden általad támasztott elvárásnak megfelel, akármilyen stílusú menyasszony leszel is.

MIÉRT FONTOS A KONZULTÁCIÓ, MÉG A PRÓBAFRIZURA ELKÉSZÍTÉSE ELŐTT?

A menyasszonyi frizura elkészítése egy igazi alkotó folyamat, az eredmény szempontjából pedig lényeges, hogy a menyasszony és fodrásza között kialakuljon a bizalom, a „kémia”. A konzultáció 20 perce lehetővé teszi az egymásra hangolódást, az igények felmérését a szakember számára, a menyasszony pedig megismerheti a lehetőségeit, és inspirálódhat a frizura-változatokat látva. A tökéletes menyasszonyi frizurához elengedhetetlen a gördülékeny kommunikáció!

Miről szól egy menyasszonyi frizura konzultáció?

Menyasszonyi frizura specialistáink ekkor mérik fel a haj állapotát, és magát a menyasszonyt is igyekeznek minél inkább megismerni a későbbi tökéletes eredmény érdekében:

  • milyen személyiség,
  • milyen a stílusa,
  • mennyire kivitelezhető a tervezett hajviselet.

Ezt követően megbeszélik a megvalósítás menetét, lehetőségeit, és megosztják javaslataikat a menyasszonnyal, a konzultáció végére érve az álomfrizura terve is körvonalazódik. A menyasszony ekkor dönthet úgy, hogy bejelentkezik próbára, ahol a közös tervek szerint készítik el a tervezett frizurát.

Az esküvőt megelőzően mennyivel korábban érdemes bejelentkezni konzultációra/ próbafrizurára?

Minimum 1, maximum 2 hónappal az esküvő előtt. A teljes összhang érdekében lényeges, hogy a ruha és a kiegészítők már rendelkezésre álljanak. Bármit is az utolsó pillanatra hagyni pedig kockázatos, a fodrászt és a frizurát illetően is, fontos, hogy maradjon idő a döntésre, ne muszájból, időhiány miatt történjen.