Profizmusunk a tökéletes frizurád szolgálatában: a Heiszler-módszer

Mi az a Heiszler-módszer?

A fodrászszalonokban megszokott módon, általában két lépésből áll a frizura elkészítése: bejelentkezés + maga a folyamat. Mi ezt 4 lépésre emeltük, mert egy évtizedes tapasztalat, több ezer vendég után már nyilvánvaló lett, hogy a tökéletes eredmény és a kiemelkedő vendégélmények érdekében erre van szükség.

Tőlünk nemcsak frizurát kapsz, nemcsak hajszínt és fazont, hanem egy sokkal magabiztosabb megjelenést. A szalonon belül pedig egy vendégközpontú, 100%-ban rád fókuszáló szolgáltatást, egy életérzést!

Amiről eddig még nem tudhattál: így készül az álomfrizurád
A „Tökéletes Frizura-életérzés” 4 lépése

Bejelentkezés. A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, online foglaló rendszerünkön keresztül és telefonon is kérhetsz időpontot tőlünk.

0. Miután ez megtörtént, a szakmailag is lényeges lépés egy KONZULTÁCIÓ. Először találkozunk? Nagyobb technikai műveletre, hajszínváltoztatásra lesz szükséged? Bizonytalanság gyötör a hajvágás terén? A konzultáción fodrászaink személyesen segítenek, ha kell, tanácsokat adnak, hogy olyan döntést hozz, amelyet később nem bánsz meg.

Itt az árat is átbeszéljük: PONTOS kalkulációt adunk, így amikor jössz hozzánk, nem fog meglepetés érni a recepción fizetéskor.

1. Egy igazán profi fodrásznak nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezzen, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégére tökéletesen ráhangolódva tegye. Lényeges, hogy lássa az összképet, a fejformát, a bőrtónust és szemszínt, tapasztaljon egy kicsit a vendég személyiségéből, illetve az elvárásokat szakmai szemmel is értékelje.

2. Maga a folyamat. A Heiszler Szalonban a lehető legfontosabb a vendég komfortja, illetve az, hogy ne csak egy új frizurával, hanem kiváló élménnyel, és összességében harmonikusabb külsővel és belsővel lépjen ki a szalonból. Nálunk mindenki 100%-ban elhivatott a munkája felé. A szakmaiság oldaláról ez a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben, a trendek és modern technológiák ismeretében és alkalmazásában nyilvánul meg. Emberi oldalról pedig abban, hogy nálunk minden fodrásznak elsődleges célja a vendég elégedettsége.

Sosem rutinból dolgozunk, hanem mindig a vendégünkre hangoltan! Ez a módszer lényege is – ezért lett egyáltalán Heiszler-módszer.

3. „A szalonon túl is van élet”: Segítséget nyújtunk az otthoni ápoláshoz. Kulcsfontosságúnak tartjuk ezt a lépést, hogy tudd, mivel tarthatod meg minél tovább a szalonszépségű frizurát! Megmutatjuk, és ki is próbálhatod nálunk a Te hajadra ajánlott, ideális hajápolókat és hajformázókat. Amikor mesterfodrászhoz fordulsz, bizonyára neked sem az a célod, hogy két héttel később már bosszankodva állj a tükör előtt… Azonban, akármilyen profi módszerekkel, termékekkel és kiemelkedő szakmaisággal dolgozunk is, kizárólag akkor tartható fenn, ha a fodrászaink otthoni hajápolásra vonatkozó javaslatait elfogadod és alkalmazod!

Ha egy prémium minőségű fodrász szalonba lépsz be, elvárhatod, hogy többet kapj az „alapoknál”, ragyogó külsővel és elégedett belsővel lépj ki a szalonból! Mi minden nap erre törekszünk.

Tetszik a módszerünk? Foglalj időpontot akár most azonnal!