Mi az a Heiszler-módszer?

Hajvágás

Hajvágásunk a Sassoon-technikán alapuló hajvágási technika, kombináálva fodrászaink kreativitásával és vendégeink egyedi stílusával

BEJELENTKEZÉS

A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk.

A fodrászszalonokban megszokott módon, általában két lépésből áll a frizura elkészítése: bejelentkezés + maga a folyamat. Mi ezt 4 lépésre emeltük, mert egy évtizedes tapasztalat, több ezer vendég után már nyilvánvaló lett, hogy a tökéletes eredmény és a kiemelkedő vendégélmények érdekében erre van szükség. 

Tőlünk nem csak frizurát kapsz, nemcsak hajszínt és fazont, hanem egy sokkal magabiztosabb megjelenést. A szalonon belül pedig egy vendégközpontú, 100%-ban rád fókuszáló szolgáltatást, egy életérzést! 

Amiről eddig még nem tudhattál: így készül az álomfrizurád
A “Tökéletes frizura-életérzés” 4 lépése

1

BEJELENTKEZÉS

A kényelem, illetve rugalmas egyeztetés érdekében, nem csak személyesen és telefonon, hanem online foglaló rendszerünkön keresztül is kérhetsz időpontot tőlünk.

2

A SZAKMAILAG IS LÉNYEGES LÉPÉS EGY KONZULTÁCIÓ

Először találkozunk? Nagyobb változásra vágysz? Nem tudod mi állna jól? Bizonytalanság gyötör hajvágás, egy új hajszín kiválasztása terén, vagy nem vagy biztos abban, melyik kozmetikai kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb? A konzultáción szakembereink személyesen segítenek, ha kell, tanácsokat adnak, hogy olyan döntést hozz, amelyet később nem bánsz meg.
Itt az árat is átbeszéljük: PONTOS kalkulációt adunk, így amikor jössz hozzánk, nem fog meglepetés érni a recepción fizetéskor. 

3

MAGA A FOLYAMAT

A Heiszler Szalonban a lehető legfontosabb a vendég komfortja, illetve az, hogy vendégünk ne csak új külsővel, hanem kiváló élménnyel, és összességében harmonikusabb megjelenéssel, magabiztosan lépjen ki a szalonból. Nálunk mindenki 100%-ban elhivatott a munkája felé. A szakmaiság oldaláról ez a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben, a trendek és modern technológiák ismeretében és alkalmazásában nyilvánul meg. Emberi oldalról pedig abban, hogy nálunk minden szakembernek elsődleges célja a vendég elégedettsége.
Sosem rutinból dolgozunk, hanem mindig a vendégünkre hangoltan! Ez a módszer lényege is – ezért lett egyáltalán Heiszler-módszer. 

4

A szalonon túl is van élet”: segítséget nyújtunk az otthoni ápoláshoz.

Kulcsfontosságúnak tartjuk ezt a lépést, hogy tudd, mivel tarthatod fenn minél tovább azt az állapotot, amikor elhagyod szalonunkat. 
Megmutatjuk és ki is próbálhatod nálunk a számodra legideálisabb ápoló termékeket, legyen szó a hajad, körmöd ápolásáról, vagy a bőröd fiatalon tartásáról. Amikor megkeresed a legjobb mestereket és igénybe veszed a szolgáltatásukat, bizonyára neked sem az a célod, hogy két héttel később már bosszankodva állj a tükör előtt… Azonban, akármilyen profi módszerekkel, termékekkel és kiemelkedő szakmaisággal dolgozunk is, a hatás kizárólag akkor tartható fenn, ha az otthoni ápolásra vonatkozó javaslatokat is elfogadod és alkalmazod! A te szépséged a mi sikerünk és büszkeségünk! 

5

GARANCIA

Ha úgy érzed, hogy a végeredmény eltér az elképzeléseidtől, egy héten belül állunk rendelkezésedre, hogy korrigáljunk, és azt is eldöntheted, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni a változtatást. Nekünk fontos, hogy emiatt se benned, se bennünk ne legyen rossz érzés. Mi minden esetben részletesen tájékoztatunk, az általad kiválasztott frizura előnyeiről és hátrányairól is, hiszen hosszú távon gondolkodunk. Nagyon fontos, hogy elégedetten távozz, és egészen a következő szalonlátogatásodig ki is tartson az elégedettséged!

Tetszik a módszerünk?

Foglalj időpontot akár most azonnal!

Így dolgozunk:

Sosem dolgozunk rutinból

Ha egy vendég betér hozzánk a szalonba,, számunkra elsődleges, hogy nagyon komolyan vegyük a munkánkat - hiszen hivatásként tekintünk rá! A vendég elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, a karaktert, az arc színeit, a bőrtípust. Fontos, hogy távozáskor a külsőd harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor beléptél hozzánk.

Miért jó az, ha egy fiatal tehetség a fodrászod?

Fodrászatunkban több árkategória szerint dolgozunk, az alapján, hogy ki hány évet töltött a szakmában. Ez nem jelenti azt, hogy fiatal tehetségeink kevésbé végeznének jó munkát, sőt! Ezek a fiatalok folyamatos képzéseken vesznek részt, tapasztaltabb kollégáink pedig bármely munkafázisban segítséget nyújtanak nekik. Így talán kicsit több idő alatt készítik el a frizurádat, de ugyanazt a minőséget kapod, kedvezőbb áron. Minden munkatársunk Heiszler Ivett által minősített szakember, aki Ivett által felvázolt módszer és értékek alapján dolgozik, így a munkájára ugyanazt a garanciát tudjuk vállalni.

Pontosság, állandóság, rugalmasság

Az ideje mindenkinek a legdrágább, így mindig törekszünk arra, hogy szolgáltatásainkat az előre egyeztetett időpontban kezdjük el és fejezzük be. Nagy létszámú csapat vagyunk, így szinte biztos, hogy azonnal tudunk számodra megfelelő szakembert biztosítani. Alapelvünk, hogy igényeidhez rugalmasan alkalmazkodjunk: ha a saját fodrászod éppen nem ér rá, mi ugyanazt a színvonalat egy másik szakember által is biztosítani tudjuk. Minden látogatásodat, és ezáltal minden veled kapcsolatos adatot is rögzítünk, így amikor újra betérsz hozzánk, ismerni fogjuk a hajszínedet, a hajad sajátosságait, a festések során használt készítményeket, pontosan regisztrálva. Ez a módszer segít abban, hogy maximálisan megbízhass bennünk és a munkánkban!

Tanácsadás

Mindenkinek megvan a saját napi hajformázási, hajápolási rutinja. Mi ehhez szeretnénk alkalmazkodni, így nem kezdünk el egy kezelést vagy frizurát sem anélkül, hogy megismernénk Téged és a személyiségedet. Ezután tudjuk számodra az ideális kezelést nyújtani és ajánlani. Emellett hiszünk a kommunikáció erejében is! A frizurádhoz, kezelésedhez egyfajta használati utasítást kapsz, hogy otthon is megvalósíthasd azt az állapotot, mint amikor eljöttél tőlünk a szalonból! Biztosan neked is van egy elképzelésed, megvalósítandó célod a megjelenéseddel kapcsolatban - mi veled együtt komplexen gondolkozunk és hosszú távra tervezünk. Segítünk abban, hogy általunk elérd a célodat!

Személyre szabott szolgáltatások

Jó érzés ismerni a vendégeinket - és megismerni új vendégeket! Már az ügyfélpultnál arra törekszünk, hogy vendégkoordinátoraink a stílusodnak, igényednek megfelelő szakemberhez irányítsanak, de a választás joga is a tiéd. Szakembereink más-más stílusban dolgoznak, egy szalonon belül többféle stílus ötvöződik, mi pedig lehetőséget adunk arra, hogy kiválaszd a neked legszimpatikusabb fodrászt, sőt: miért ne próbálhatnál ki több szakembert is? Ezután pedig biztos lehetsz abban, hogy a hajtípusodnak megfelelő, magas hatóanyag-tartalmú kezeléseket ajánlunk neked, a legjobb alapanyagok felhasználásával!

Garancia

Ha úgy érzed, hogy a végeredmény eltér az elképzeléseidtől, egy héten belül állunk rendelkezésedre, hogy korrigáljunk, és azt is eldöntheted, hogy ugyanazzal a szakemberrel, vagy egy másikkal szeretnéd elvégeztetni a változtatást. Nekünk fontos, hogy emiatt se benned, se bennünk ne legyen rossz érzés. Mi minden esetben részletesen tájékoztatunk, az általad kiválasztott frizura előnyeiről és hátrányairól is, hiszen hosszú távon gondolkodunk. Nagyon fontos, hogy elégedetten távozz, és egészen a következő szalonlátogatásodig ki is tartson az elégedettséged!

Törődés, odafigyelés

Szeretnénk, ha élmény lenne számodra, amikor hozzánk látogatsz. Mivel fontos vagy nekünk, fontos az is, hogy felmérjük kommunikációs igényeidet és ezáltal egymásra hangolódjunk, így a nálunk töltött időt igazi énidőként és jó hangulatban élheted meg. Emellett szakembereink egyszerre csak egy vendéggel foglalkoznak, minden figyelmük rá összpontosul és minden szolgáltatásra elegendő időt szánunk. Mi azt szeretnénk, hogy igazán tündökölhess és igazi sztárnak érezhesd magad, amikor kilépsz tőlünk!

Árkommunikáció, komplett megoldások

Árainkat a szolgáltatás elején kommunikáljuk, a konzultáció során, hogy ne érjen meglepetés. Tudjuk, hogy mindenkinek kellemetlen, ha rejtett költségek merülnek fel, ezért mi nem szeretnénk téged ilyen helyzetbe hozni. Online foglalási felületünkön tájékozódhatsz mesterfodrászaink árairól, ehhez képest van még két kategória. A mester jelenti a felső szintet. A kategóriákba sorolás csak a fodrász szolgáltatásokra vonatkozik. Ha pedig te is szeretsz hosszú távra és komplett megoldásokban gondolkodni, figyelmedbe ajánljuk bérleteinket. Ezek és személyre szóló programjaink segítenek majd Neked abban, hogy mindig tökéletes legyen a frizurád és a megjelenésed!

Angolul is beszélünk

Talán Neked is van egy itt élő külföldi ismerősöd, aki fodrászszalont keres! Tisztában vagyunk vele, hogy fodrászhoz menni úgy, hogy nem tud kommunikálni a szakemberrel, elég rizikós. A tökéletes végeredmény érdekében javasold neki szalonunkat, mesélj neki rólunk!