Otthoni hajápoló és hajformázó csomagok

Legyen az  ápolt és magabiztos megjelenés a mindennapjaid része!

Hisszük, hogy előre összeállított csomagjaink segítséget nyújthatnak az otthoni hajápolásban, legyen szó bármilyen típusú hajról, hajproblémáról, felmerülő igényről.

Megoldások otthoni hajszínezéshez

Összeállított csomagjainkkal könnyen kivitelezhető megoldást nyújtunk ahhoz, hogy hajad színe a festés előtti időszakban is kellő magabiztosságot kölcsönözzön nap mint nap.

Kérastase luxus hajápoló megoldások

A Kérastase 1964 óta szolgál teljeskörű megoldással minden létező hajproblémára és hajtípusra nőknek és férfiaknak egyaránt. Válogass hajápoló csomagjaink közül, hogy minden helyzetben tökéletesen ápolt frizurával tündökölj.

Hiszünk az autentikus szépségben – Authentic Beauty Concept

Az Authentic Beauty Concept egy prémium kategóriás, vegán termékcsalád, natúr összetevőivel segíti hajadat, hogy egyszerű hajápolási rutin mellett is könnyed és természetes megjelenésed legyen. A környezettudatosság elkötelezett híve.

✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️✂️

Ha nem vagy benne biztos, melyik csomagunk lehet a legjobb számodra, szakértő kollegáink segítenek kiválasztani a legtökéletesebb megoldást.

Várjuk hívásodat a +36 20 227 5156 telefonszámon, vagy leveledet a info@heiszlerszalon.hu e-mail címen.

Igény esetén egyedi csomagodat is összeállítjuk.

Rendelésedet könnyedén összeállíthatod itt :

Szép napot kívánunk, 

Heiszler Csapat💚

Fizetés és átvétel / kiszállítás

A megrendelt csomagot előreutálásos fizetés esetén tudjuk kiszállítani. A kiszállítás díja Budapesten 1.000 Ft, Budapest vonzáskörzetében 1.500 Ft Minimum vásárlási érték kiszállításhoz 15.000 Ft. További változásig, hétfőtől péntekig, reggel 9:00 és délután 15:00 óra között a csomagok a szalonban is átvehetőek.

Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Csomagjaink tartalmával kapcsolatosan a változtatás jogát fenntartjuk.