Keratinos, formaldehid mentes, tartós hajegyenítés

Ha olyan hajegyenesítő módszert keresel, ami tartós, akár 3-4 hónapig tartó megoldást kínál, és mellette nem roncsolja a hajadat, erre is van megoldásunk! Sokféle hasonló anyagot kipróbáltunk már, de az erős szaguk és negatív élettani hatásuk miatt úgy döntöttünk, hogy kivezetjük ezt a szolgáltatásunkat, hiszen fodrászaink és vendégeink egészsége mindennél többet ér. DE MEGTALÁLTUK AZ IGAZI MEGOLDÁST!
Izraelből érkezett az első olyan termék a piacon, ami nem tartalmaz formaldehidet és semmilyen káros anyagot, nem büdös, nem marja a szemedet, orrodat, mint más márkák egyenesítői. A kezelés során a haj fényes, puha és látványosan egészséges lesz – ha pedig betartod utasításainkat, hónapokig élettel teli és erős lesz a hajad!
A kreatinos kezelés elődjeivel szemben több hajtípusra fejlesztették ki, így nem csak 1 féle erősségűt használunk mindenkinek. Teljesen személyre szabható, hiszen értelemszerűen egy vastag szálú göndör hajra teljesen más erősségű anyag szükséges, mint egy vékonyszálú szőkített hullámos haj esetében.Természetes, festett, dauerolt, szőkített és erősen roncsolt hajra egyaránt ajánljuk.

Hónapokig tartó ápolás-hajbotox kezelés

Mindenkinek nagy álma egy azonnali és hetekig tartó kezelés, mellyel dús, élettel teli, fényes és egészséges hajat varázsolhatunk! A fönt említett izraeli márka azokra is gondolt, akik nem szeretnének egyenes hajat, viszont hónapokig tartó ápolást igen. A hajbotox kezelés segítségével hajszálbotoxot, ásványi anyagokat, kollagént, vitaminokat, UV-védelmet biztosító hatóanyagokat juttatunk a hajszálak belsejébe, így tudunk tartást és volument kölcsönözni a lelapult, tartás nélküli hajnak! Így hajad nemcsak egészséges lesz, de gyorsabban növekedésnek indul, ellenáll a nedvességnek, párának, nem töredezik, nem szárad ki, és olyan tartása lesz, amilyet mindig is szerettél volna!