BLOG

Frizuratrendek őszi-téli esküvőre – vagy más alkalmakra!

A hűvösebb szezonban lesz az esküvőd, netán egyéb elegáns eseményen szeretnél tündökölni? A hajad ne okozzon problémát! Számos kreatív megoldás közül válogathatsz ilyenkor is. Mutatjuk a legszebbeket!

  1. Virágok szezontól függetlenül

Attól még, hogy zömében nem most virágoznak, nyugodtan alkalmazd őket díszítőként a frizurádba! A megfelelő színválasztással a szezonhoz tökéletesen illeszkedő hatást érhetsz el. A bordó, a különféle rezes, mélykék, mélyzöld, illetve lila árnyalatok teli találatok lesznek majd. Nemcsak menyasszonyként, hanem vendégként is bevetheted ezt a stílust, csak ne válassz túlzottan nagyméretű, illetve túl feltűnő stílusú virágokat. Csodás és diszkrét hatást érhetsz el, ha az outfited színeihez passzoló árnyalatban pompáznak majd a virágaid is!

A szezon trendjeit tekintve, milyen módokon viselj virágokat a hajadban?

  • laza kontyokhoz tűzve,
  • hajpántra illesztve,
  • menyasszonyként a fátyol tartóelemén.

Inkább félhosszú vagy hosszú hajhoz ajánljuk.

  1. Állandó visszatérők: a hajpántok

Az utóbbi években reneszánszukat élik a különféle hajpántok, kiemelten ezek közül az áthajtott, illetve a masnit formázók. Ha újító menyasszony lennél, vagy épp egy picit vagányabb vendég valahol, utóbbit érdemes kipróbálni! Az időtlen fehér mellett más alkalmakra mesés választás lehet egy, a szezon trendszínében, a camelben (teveszín) pompázó változat!

A rövidtől az egészen hosszú, akár leengedett, akár hátratűzött hajhoz ajánlott.

  1. Hajdíszek

Carrie Bradshaw madarának ugyan már 10 éve, de kiirthatatlanul befészkelte magát a tudatunkba, ráadásul azóta sem számítanak elavultnak a tollas díszek. Ha valami különlegesre vágysz télen is, válassz egy, a hajszínedből kiemelkedő árnyalatot! Az egészen világos szőkék és a feketék előnyt élveznek, hiszen az ő hajukhoz könnyű látványos színt illeszteni.

Különlegesek, de sokkal letisztultabb hatást keltenek a különféle csipke- vagy hálódíszes pántok, hajdíszek. Ezeket inkább menyasszonyoknak, esetleg koszorúslányaiknak ajánljuk, a ruhával megegyező színárnyalatban.

A hajdíszek rövid vagy félhosszú hajhoz is tökéletesen illő megoldások.

Ha profi segítségre vágysz a hajadat illetően, akár menyasszonyként, akár egy esemény előtt, fordulj bizalommal szakembereinkhez! Tudásukkal, tapasztalatukkal, kreativitásukkal és emberismeretükkel szinte biztosan megtaláljátok majd azt a stílust, ami igazán illik Hozzád! Bármilyen szezonban…

Érdeklődés, időpontfoglalás IDE kattintva lehetséges.