FODRÁSZAT

SCHWARZKOPF

Több márkát is kipróbáltunk, mire kiválasztottuk azt, amivel legtöbben elégedettek voltak. Vendégeink végül a Schwarzkopf-ra voksoltak, mint az autentikus életstílus egyik nagy múltú képviselőjére. Ezek a termékek őszinteséget sugároznak. Kímélik a hajat, emellett gyönyörű fényt és telt színeket kölcsönöznek, sokan pedig nagy rajongói lettek a gyönyörű szőke árnyalatoknak is. Hiszünk a #nofilter mozgalomban, és abban, hogy igazi igény van a realizmusra és az őszinteségre.

A SZŐKE HAJSZÍN

A szőke hajszín különleges ápolást és odafigyelést igényel, ezért szalonunkban erre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Szőke haj festéséhez a Schwarzkopf BlondMe termékeit használjuk, melyekkel a karamelltől a jégszőke árnyalatokig bármely hajszínt elő tudunk állítani, ápoló termékeinkkel pedig hosszan tartó színeredményt érünk el.

HA FONTOS SZÁMODRA A TERMÉSZETESSÉG

Ha fontos számodra a természetesség, a környezettudatos gondolkodás, de emellett igazán szereted a luxus minőségű hajápoló termékeket, akkor az Authentic Beauty Concept termékei jelentik a legjobb választást! Ezek a termékek parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, vagyis nemcsak az egyszerűség és a természetesség a két legfőbb védjegyük, hanem a tiszta összetevők miatt, mintegy hitvallásként a környezettudatosság is. Az ABC termékcsalád a természet és a tudomány találkozása, vagyis a klasszikus értékek megőrzése a legmodernebb eszközök igénybevételével!