FODRÁSZAT

SCHWARZKOPF

Több márkát is kipróbáltunk, mire kiválasztottuk azt, amivel legtöbben elégedettek voltak. Vendégeink végül a Schwarzkopf-ra voksoltak, mint az autentikus életstílus egyik nagy múltú képviselőjére. Ezek a termékek őszinteséget sugároznak. Kímélik a hajat, emellett gyönyörű fényt és telt színeket kölcsönöznek, sokan pedig nagy rajongói lettek a gyönyörű szőke árnyalatoknak is. Hiszünk a #nofilter mozgalomban, és abban, hogy igazi igény van a realizmusra és az őszinteségre.

A SZŐKE HAJSZÍN

A szőke hajszín különleges ápolást és odafigyelést igényel, ezért szalonunkban erre kiemelt hangsúlyt fektetünk. Szőke haj festéséhez a Schwarzkopf BlondMe termékeit használjuk, melyekkel a karamelltől a jégszőke árnyalatokig bármely hajszínt elő tudunk állítani, ápoló termékeinkkel pedig hosszan tartó színeredményt érünk el.

HA FONTOS SZÁMODRA A TERMÉSZETESSÉG

Ha fontos számodra a természetesség, a környezettudatos gondolkodás, de emellett igazán szereted a luxus minőségű hajápoló termékeket, akkor az Authentic Beauty Concept termékei jelentik a legjobb választást! Ezek a termékek parabén-, szulfát- és szilikonmentesek, vagyis nemcsak az egyszerűség és a természetesség a két legfőbb védjegyük, hanem a tiszta összetevők miatt, mintegy hitvallásként a környezettudatosság is. Az ABC termékcsalád a természet és a tudomány találkozása, vagyis a klasszikus értékek megőrzése a legmodernebb eszközök igénybevételével! 

HAJPROBLÉMÁKKAL, FEJBŐR-PROBLÉMÁVAL KÜZDESZ?

Ha pedig hajproblémákkal, fejbőr-problémával küzdesz, a Kerastase termékei közül biztosan találunk számodra olyat, ami megoldást jelent. Mi ezeket a termékeket ajánljuk hajhullás, tartását, fényét vesztett, ritkuló haj, vagy valamely kémiai folyamat által igénybevett, roncsolódott haj esetén – és kollégáink akár ingyenes tanácsadás formájában is rendelkezésedre állnak!

RESISTANCE

SÉRÜLT, KÉMIAILAG IGÉNYBEVETT HAJRA

DISCIPLINE

SIMASÁGOT VAGY RUGALMAS FORMÁT NÉLKÜLÖZŐ NEHEZEN KEZELHETŐ HAJRA

BLOND ABSOLU

VILÁGOSÍTOTT ÉS SZŐKÍTETT HAJRA

NUTRITIVE

NORMÁL ÉS RENDKÍVÜL SZÁRAZ HAJRA