Válj a szakmai elit tagjává az ország egyik legjobb szalonjában

Fodrászt keresünk a Heiszler szalonba

Fejlődj velünk és alkossunk gyönyörű hajakat

A Heiszler Szalonban azért dolgozunk nap, mint nap, hogy miközben vendégeink külsője megszépül, belül feltöltődjenek és minden alkalommal pár órára kiszakadjanak a hétköznapi hajtásból és zavartalan énidőt kapjanak.

Szükségünk van egy szuper fodrászra

Ahogy írtuk, többet adunk, mint máshol. Neked sem csupán egy asztalt kínálunk, ahol hajat vághatsz. Nálunk egy profi csapat tagja lehetsz, ahol leveszünk minden terhet a válladról és “csak” annyi a dolgod, hogy a tőled telhető legjobbat adod vendégeinknek. Kiélheted kreativitásod, és hatalmasat fejlődhetsz szakmailag, hiszen minden körülmény adott hozzá.

Ezt a pozíciót Neked találtuk ki, ha…

Szabadságnak álcázott mókuskerék helyett kiegyensúlyozott, stabil munkahely

Sokan gondolják, hogy vállalkozóként rugalmas időbeosztás és több fizetés maga a mennyország. Ehelyett rá kell jönniük, hogy folyamatos 10-12 órás műszakok, majd az azt követő adminisztráció valójában egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni.
Nálunk bejelentett, alkalmazotti munkaviszony vár az összes előnyével.

Alapbér + teljesítmény bónusz

Annyit kereshetsz, amennyit szeretnél. Ráadásul, amíg vendégköröd kialakul, addig sem kell aggódnod a bevételed miatt. Nálunk már az első hónapban megkapod az alapbéred, melyet a teljesítményeddel folyamatosan növelni tudsz.

Tehermentes feladatkör

Az adminisztrációt, termékbeszerzést, panaszkezelést erre kijelölt csapattársaid elvégzik helyetted, így neked csak az vendégek tökéletes kiszolgálásra és a munkád minőségére kell figyelned

Kiszámítható, fix munkarend

Elfelejtheted a szabadnapokra “bekönyörgő” vendégeket, a kényszer túlórát és a pihenőidőben megválaszolt megkereséseket. Mindig pontosan látod mikor és mennyit dolgozol, a szabadságod pedig szent.

Közös céljaink és missziónk van

A Heiszler Szalonok két egysége Budapesten a Pozsonyi úton, illetve Budaörsön található.

Profi hozzáállással és vendégközpontú hozzáállással váltunk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonjává.

A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.

Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

A siker kulcsát te is megkapod: a Heiszler módszer

Hiszünk abban, hogy a vendégünknek többet kell adnunk, mint egy futószalagon gyártott, “letudós” frizura. Beletesszük kreativitásunkat, legjobb tudásunkat, hogy személyre szabott, tökéletes végeredményt érjünk el. Erre garancia a 4 lépésből álló Heiszler módszer, amit Te is elsajátítasz majd.

Konzultáció

Az új vendéget meg kell ismerned mielőtt a hajához nyúlnál. Itt lehetőséged van a külső tulajdonságain túl a személyiségét is megismerni. El tudod oszlatni minden kétségét, választ adhatsz a kérdéseire. Ezzel együtt pontos árkalkulációt is készítesz, hogy ezen a téren se érhesse meglepetés. Így amikor a székedbe ül, már pontosan tudja mire számíthat.

Ráhangolódás

Mint profi szakember nemcsak az a lényeges, hogy „tárgyi” értelemben véve kiváló munkát végezz, hanem az is nélkülözhetetlen, hogy mindezt a vendégedre tökéletesen ráhangolódva tedd. Lényeges, hogy lásd az összképet, a fejformát, a bőrtónust és bőrtípust, a szemszínt, tapasztalj egy kicsit a vendég személyiségéből, illetve az elvárásokat szakmai szemmel is értékeld.

Maga a folyamat

Az alapos előkészület és tervezés után már sokkal könnyebb lesz minőségi munkát végezned. 100%-ig Te leszel a felelős az elvégzett munkáért, de ehhez mindent megkapsz. Mindig fel vannak töltve a termékek polcai, a legjobb eszközökkel és technikákkal dolgozhatsz. A legfontosabb, hogy sose rutinból dolgozz, hanem a vendégedre hangoltan! Ez a módszer lényege is.

Segítség az otthoni hajápoláshoz

Ezért mondjuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk. A frizura befejezésével még nem ér véget a munka. Vendégedet olyan otthoni hajápolási tanácsokkal kell ellátnod, amivel az elért csodás végeredményt hosszabb ideig tudja megőrizni. Ettől sokkal boldogabb lesz és a Te munkád is könnyebb lesz a következő alkalommal.

Leendő munkatársaid már várják, hogy veled dolGozhassanak

A szakma nagyjai is a heiszlert ajánlják

Ilyen lesz egy napod:

A szalon 8.00-kor nyit, Neked legkésőbb az első vendéged érkezése előtt 15 perccel kell beérned, hogy őt már felkészülten várhasd.

8 órás műszakodban folyamatosan érkeznek a vendégek, akikkel a szalonkoordinátorok egyeztetnek és fogadják őket a szalonban, hogy Te végig fókuszáltan tudj dolgozni.

Két vendég között lesz időd, hogy a munkaállomásokat le tudd takarítani, így minden vendéged egyenletes minőséggel, prémium környezettel tudod fogadni.

Ha szeretnél többet keresni, a 8 órán felül vállalhatsz túlórát is. Ezek a plusz munkaórák természetesen a fizetésedben is jelentkeznek majd. Így tényleg annyit kereshetsz, amennyit dolgozol.

Az utolsó vendéged távozása után gyorsan átfutod, hogy minden a helyére kerüljön vissza (rend a lelke mindennek). Ha végeztél, már nem kell a munkával foglalkoznod, élvezheted a jól megérdemelt pihenődet.

Mit gondolsz? Készen állsz, hogy együtt építsünk valami nagyszerűt?

Képzeld csak el, hogy örömmel jársz dolgozni. Szereted azt, amit csinálsz és azokat az embereket, akikkel nap, mint nap egy közös célért dolgoztok. A szakma elismert és profi tagjaitól tanulsz és érzed, hogy napról napra jobbá válsz. A fizetésed pontosan követi a munkád mennyiségét, a bejelentett munkahellyel minden járulékod rendben, és amikor pihenőre van szükséged, teljesen ki tudsz kapcsolni. Ugye, hogy élmény lesz így dolgozni?

Itt tudsz jelentkezni

Töltsd ki az űrlapot és szedj össze 5-öt a kedvenc munkáid közül, hogy lássuk mire vagy képes.

FONTOS: Mi egy stabil, hosszú távra tervező csapattagot keresünk! Arra kérünk, ha csak egy nyárra, pár hónapra, vagy “próba szerencse” alapon jelentkeznél, ne tedd! 

Mi fog történni, miután elküldöd a jelentkezésed?

Mindenképpen jelentkezni fogunk, akkor is, ha nem téged választottunk. Pozitív elbírálás esetén egy személyes interjú vár rád.

Az első telefonbeszélgetés 5 perc lesz. Ezt követően egy fél órás interjúra kerül sor a szalonban.

Egy következő alkalommal egy rövid női hajvágást és egy tetszőleges színátmenet festést kell bemutatnod. Itt a modellt és az eszközöket neked kell hozni, de az anyagokat mi biztosítjuk.

Ha minden jól megy és kölcsönös a szimpátia, akkor máris büszkén mondhatod magadról, hogy Te vagy a Heiszler csapatának legújabb tagja.