Kik vagyunk?

Miért szeretsz majd nálunk dolgozni?

Velem fogsz együtt dolgozni

SZIA, TÉGED KERESÜNK!

Pont egy ilyen tehetséges fodrászt, mint te!

KIK VAGYUNK?

A Heiszler Szalonok két egysége Budapesten a Pozsonyi úton, illetve Budaörsön található. Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő haj- és szépségszalonja vagyunk, több mint másfél évtizedes múlttal és tapasztalattal a hátunk mögött.
A missziónk: férfiakat és hölgyeket segítünk abban, hogy a szolgáltatásaink által erősítsék önbizalmukat, mi pedig a mindennapokban hozzásegítjük őket sikereik eléréséhez azáltal, hogy megszépítjük őket.
Számunkra a szakmánk egy hivatás, és nem csupán egy mód arra, hogy az időnket pénzre váltsuk. Ez jelenti számunkra a motivációt, mert hiszünk abban, hogy a szépségszektorban egyedül így lehet sikeresen érvényesülni.

A HEISZLER SZALON KOLLÉGÁI ÉS A SZAKMA NAGYJAI ELMONDJÁK, HOGY MIÉRT DOLGOZZ NÁLUNK

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Nézd meg, a szakma nagyjai Buzássy Steven, Czinki Herbert, KisG, Szofrán Zsolt, Veres Győri Sándor miért ajámlják neked a Heiszler Szalont!

MIÉRT SZERETSZ MAJD NÁLUNK DOLGOZNI?

KORREKTEK LESZÜNK VELED

Kiszámítható, stabil és mindig időben érkező jövedelmet nyújtunk, valamint sikereinkkel egyenes arányban növekvő bónuszokat.

STABIL HÁTTERET BIZTOSÍTUNK

Mi a válsághelyzet idején is növekedni tudtunk, és próbáltunk a nehéz helyzetben is fejlődni, alkalmazkodni, minőségi szolgáltatást nyújtani a vendégeinknek. Komoly, állandó és folyamatosan bővülő vendégkörrel rendelkezünk, és Veled is hosszú távon számolunk.

CSAPAT VAGYUNK, ÍGY IS DOLGOZUNK

Nem egyéni vállalkozóként kell megoldanod a saját nehézségeidet, hanem folyamatosan tudsz csapatban dolgozni, és annak aktív tagja leszel. Az egyéni céljaid megvalósításában is támogatunk.

HATALMAS CÉLJAINK VANNAK

Olyan embereket keresünk, akik célokkal rendelkeznek és velünk együtt szeretnénk ezeket megvalósítani!

SZERETJÜK VENDÉGEINKET

Eltökélt célunk, hogy kedvességünkkel és magas színvonalú kiszolgálással minden meglévő és új vendéget elkápráztatunk. Velük karöltve fejlesztjük szolgáltatásainkat, azaz visszajelzéseik alapján folyamatos finomhangolást végzünk szolgáltatásaink kapcsán.

ÉLMÉNYT SZOLGÁLTATUNK

Hiszünk benne, hogy nem csak egy hajvágást vagy hajfestést adunk el, hanem egy pihentető élményt, ami önbizalmat ad. Ezért olyan magas nálunk a visszajáró vendégek aránya.

TERVEZHETŐ MUNKAVÉGZÉST BIZTOSÍTUNK, NEM TERHELÜNK TÚL

Fix beosztásban, fix 8 órás munkaidővel, opcionális túlóra lehetőséggel dolgozhatsz nálunk, amivel extra bevételre tehetsz szert. Így tényleg annyit keresel, amennyit dolgozol!

JÓ HANGULATÚ, KREATÍV MUNKAKÖRNYEZETET BIZTOSÍTUNK

Önmotivált kollégákkal dolgozhatsz, akiknek a társaságában úgy érezheted, hogy ez nem munka számodra, hanem valami, amit igazán szeretsz csinálni. A legmodernebb munkaeszközöket és munkakörnyezetet biztosítjuk számodra. A Schwarzkopf, a Kerastase és az Authentic Beauty Concept, Babor termékek teljes termékszortimentje rendelkezésedre áll, hogy a kreativitásodat ne szabjunk határokat.

TÁMOGATÁST NYÚJTUNK NEKED

Többé nem lesz olyan munkafolyamat, amit lehetetlennek tartasz majd. Egy ember tudását a csapat erősíti, egyfajta kollektív tudásként. Ebben a csapatban te is prémium önbizalomra tehetsz szert azáltal, hogy a csapat támogat, a tudásod pedig egyre fejlődik. Családias atmoszféra vár, amelyben a vendégeid jól érzik magukat. Nem kell aggódnod, így maximálisan a munkádra tudsz koncentrálni.

SZÍVESEN TÁMOGATUNK MÁSOKAT IS

Ha lehetőségünk van rá, jótékonykodunk, adományozunk a rászorulóknak, szebbé tesszük mások karácsonyát, Tavaly a Cipősdoboz Alapítvánnyal karöltve ajándékoztunk meg több tucat kisgyermeket, mert igazi élmény volt együtt adni valami emlékezeteset!

8000
VENDÉG

választja a szolgáltatásainkat évente

16
ÉVE

egy egyszemélyes fodrászatként indultunk és jutottunk el odáig, hogy Budaörsön már egy komplett szépségszalont hoztunk létre a fodrászat mellett és ezt tervezzük a Pozsonyi úti szalonunkban is.

20
FŐS

a csapatunk jelenleg.

MIK A CÉLJAINK A JÖVŐRE NÉZVE?

Azon dolgozunk, hogy a szalonba betérő vendégek egy helyen komplett énidőt tudjanak eltölteni és minden szolgáltatást igénybe vegyenek, ezáltal a vendégkör kialakítása nagyon gyors lesz számodra!

Szeretnénk elérni, hogy a vendégek ne csak egy általános szolgáltatásért látogassanak el hozzánk, hanem prémium vendégek prémium szolgáltatásokat vegyenek igénybe.

Minden szalonban arra törekszünk, hogy a visszatérők aránya elérje a 100%-ot. Számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb.

A SZALON

MILYEN SZOLGÁLTATÁSAINK VANNAK JELENLEG?

Megnézheted, milyen magas színvonalú és sokrétű szolgáltatások közül válogathatnak most vendégeink. Weboldalunkon összes szolgáltatásunkról és csomagajánlatunkról részletes leírást találsz.

HOGYAN JUTALMAZZUK AZ EREDMÉNYORIENTÁLT ÉS FELELŐSSÉGTELJES MUNKÁDAT?

Nálunk mindenki vállalja a felelősséget a munkájáért,

akár jól sikerült, akár rosszul. A kollégáid a saját sikered mellett a tiédet is ünnepelni fogják. Ha győzni akarsz, a másik munkáját, sikerét is ünnepelned kell! Néha szeretünk hibázni is, hiszen abból tanulunk legtöbbet. Ha becsúszik 1-1 tévesztés, akkor együtt javítjuk ki, és közösen megvalósítjuk, hogy a vendég elégedetten távozhasson.

Mi hosszú távon, igazi karrierben gondolkodunk,

és ez akkor is igaz, ha rólad van szó. Együtt tűzünk ki célokat, amelyeket utána egyéni és csapatszinten is megvalósítunk, ezáltal számodra lehetőséget nyújtunk a szakmai kiteljesedésre.

Tanulási, fejlődési lehetőséget nyújtunk -

Magyarország legjobb oktatóinak segítségével fejlesztjük tudásodat: pl. Veress-Győri Sándor, Szofrán Zsolt, Czinki Herbert, Buzássy Steve, csak hogy pár nevet említsünk, akiktől Te is tanulhatsz!

Komolyan vesszük a munkánkat,

de néha kell egy kis lazítás. Így évente több alkalommal építjük a csapatot, és szeretünk együtt lazulni.

Nem tőled várjuk el, hogy vendégkört vonzz be a szalonba.

A Te feladatod a már beérkező vendégek megtartása és magas színvonalon történő kiszolgálása. 

A nálunk eltöltött első hónapok alatt is fix alapbért garantálunk,

mi pedig biztosítjuk számodra, hogy a vendégköröd kialakítása során a fizetéseddel maximálisan elégedett leszel. A fizetésemelésed mértéke egyenes arányban lesz a teljesítményeddel.

VELEM FOGSZ EGYÜTT DOLGOZNI!

Heiszler Ivett vagyok, a szalonok megálmodója, tulajdonosa és vezetője. A mai napig fontosnak tartom, hogy napi szinten részt vegyek a szalon szakmai és operatív feladatainak elvégzésében.

Rajtam kívül együtt fogsz dolgozni azokkal a fantasztikus fodrász, kozmetikus és kéz- és lábápoló szakemberekkel, akik már elindultak ezen a karrierúton!

Bemutatom a szalon működését

Azt is tudnod kell, hogy:

Ha szorgalmas vagy és profi, akkor a legnagyobb könnyedséggel fogsz nálunk dolgozni. Ha nem, akkor ez túl nagy falat lesz számodra.

Nem elvárás a túlóra, de időnként előfordul, hogy alkalmazkodunk a vendégekhez és emiatt a munkaidőn túl is dolgozunk. Ha va rá mód, túl is kell teljesítened a vállalásaidat, hogy élvezd az extra teljesítmény nyújtotta örömöt!

Nagyon sok átlagos szalon van a magyar piacon és mi nem tartozunk közéjük. Az exkluzív vendégkör miatt a vendégelvárások elég magasak ahhoz, hogy mi csak 100%-os munkát végezhetünk.

Ezek a mi fő értékeink, és ha mindezek találkoznak a Te elképzeléseiddel, máris nyert ügyünk van egymással!

PÁLYÁZD MEG AZ ÁLLÁST AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

ŰRLAP

Gratulálok, hogy eljutottál idáig, reméljük, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

*jelentkezésedet emailben is el tudod küldeni, az info@heiszlerszalon.hu címre!

HOGYAN FOG TÖRTÉNNI A KIVÁLASZTÁS?

  1. Mindenképp jelentkezni fogunk, akkor is, ha jelentkezésed alapján nem téged választottunk. Pozitív elbírálás esetén egy személyes interjúra kerül sor. 
  2. Az első telefonbeszélgetés 5 perc, ezt követően egy fél órás interjúra kerül sor Pozsonyi úti szalonunkban (1134 Budapest, Pozsonyi Út 34.).
  3. Egy következő alkalommal egy rövid női hajvágást, illetve egy tetszőleges színátmenet festését kell bemutatnod, melyre a modellt és az eszközöket neked kell hoznod, de az anyagot mi biztosítjuk.
  4. Amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak, máris a csapatunk tagja vagy!

+36 20 330 8505 / +36 20 227 5156

INFO@HEISZLERSZALON.HU