BLOG

Ellenállhatatlan félhosszú hajtrendek tavaszra extra tanácsokkal – Te melyiket próbálod majd ki?

Ellenállhatatlan félhosszú hajtrendek tavaszra extra tanácsokkal – Te melyiket próbálod majd ki?

Ha tavasz, akkor megújulás! Végre beköszöntött a jó idő, és egy kis felfrissülés a hajadnak is mindig jót tesz. Amennyiben nem szeretnél drasztikus változást, de szívesen kipróbálnál valami mást, mutatjuk azokat a félhosszú hajtrendeket, amelyekkel idén tavasszal biztos nem lősz majd mellé.

Lássuk a listát!

  • Long wob, azaz a hosszabb, hullámos („wavy”) bob

Minimális átmenet kerül vágás során a hajba, ami egyenes szárítással egy konzervatívabb, üzletiesebb hatást kölcsönöz viselőjének, hullámosan elkészítve viszont vagány és fiatalos. Korosztálytól függetlenül ajánlott azoknak, akik a hosszabb hajukat megtartanák, de szeretnék valamivel feldobni a megszokott frizurájukat, esetleg jól elkülönítenék egymástól a munkahelyi és szabadidős hajviseletüket. 
Szinte bármilyen arcforma mellé ajánlott választás a hullámos, hosszabb bob fazon – a hosszúkás archoz erősebb, a szélesebb arctípusoknak pedig lágyabb hullámokat javaslunk.

A hullámok nemcsak a hosszabb haj kiváltságai lehetnek, hanem egy normál bob frizura is könnyen feldobható velük. Ha se a hajad hosszán, se az alap fazonon nem változtatnál, akkor vigyél szó szerint egy kis csavart a frizurádba idén tavasszal!

Milyen hullámok kerüljenek a hajba?

A „hullámkínálat” szinte végtelen, egy tehetséges és jól képzett fodrász szinte bármilyen hullámot el tud Neked készíteni akár egy hajvasaló segítségével is. Ha magad szeretnél laza hullámokat varázsolni a hajadba, mindig használj hővédő terméket, hogy még sokáig élvezheted egészséges hajkoronádat. 
Tanácstalan vagy, mi állna jól vagy milyen terméket válassz? IDE kattintva foglalj hozzánk időpontot, és nemcsak a frizurádat készítjük el, hanem hasznos, a Te hajadra szabott tanácsokat is adunk a hosszútávú kezelésére vonatkozóan!

  • Lágy esésű aszimmetrikus frizura

Ez a plasztikus felületű frizura, amely egyenletes vonalban, a váll fölött végződik, oldalválasztékkal mutat a legszebben, a hajvégek elvékonyításával pedig igazán lágy esést kap a frizura. 
Tipp: érdemes nem pontosan vállig, hanem vállra esőre vagy váll fölé érőre vágatni a hajat, hogy tartása megmaradjon, vállon kifelé fordulva pedig ne veszítse el a formáját. Hosszabb változata csodás, friss külsőt kölcsönöz azoknak, akik ragaszkodnak a tincseikhez.
Fontos figyelni arra, hogy viselőjének nyakhossza befolyásolja a frizura esését – legjobban a hattyúnyakú lányokon érvényesül ez a fazon.

  • Az örök adu ász: előre hosszabbodó bob

Az elmúlt évek egyik legjelentősebb és legtartósabb trendjének bizonyult az előre hosszabbodó bob-fazon, amely így ebből a listából sem hagyható ki. Amennyiben hosszabb hajad van, és nem tervezel megválni tőle, a váll alá 10 centivel érő fazont érdemes kipróbálnod, ha pedig már egy ideje ilyen hajad van, és nem ártana egy kis frissítés, próbáld ki frufruval! Egy, az oldalsó hajrésztől elkülönülő – úgynevezett „kapcsolat nélküli” – frufru egészen más hatást kölcsönözhet viselőjének, friss, fiatalos lendületet adva a frizurának.
Frufru nélkül szinte bármelyik arcformához szuper választás az előre hosszabbodó bob, míg frufruval a szív alakú vagy ovális arcúak számára jelenthet igazi főnyereményt.

  • Long bob + frufru

Frufrus frissítés a long bob esetén is javasolt, ha valamilyen apróbb, mégis szembetűnő változásra vágysz. Itt akár egy nagyon stílusos telifrufru is szóba jöhet, amennyiben illik a személyiségedhez és az arcformádhoz. Javasoljuk, hogy a legjobb eredmény érdekében, frizuraváltás előtt részletesen konzultálj a fodrászoddal.

A Heiszler Szalonban alapvető, hogy nemcsak „nekiesünk” kérdés nélkül a hajadnak, hanem szakszerű tanácsokkal, konzultációval várunk Téged is, hogy a végeredmény a számodra legmegfelelőbb legyen. Foglalj időpontot két perc alatt online rendszerünkben IDE kattintva!