Csapatunk

Heiszler Ivett

Szakmai vezető, fodrászmester

Több mint 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb a szakma tisztelete, és a folyamatos fejlődés, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, pedig nem szabad, sosem szabad…

Deáki Mayer Anikó

MESTER FODRÁSZ

2007-ben végeztem fodrászként, azóta is szerelmem a szakma. Az utóbbi pár évet Londonban töltöttem ahol a L’ORÉAL akadémián tanultam a hajfestés rejtelmeit, emellett számos egyéb képzésen is részt vettem. Számomra a legfontosabb hogy a vendégeimnek elhozzam a legújabb divat irányzatokat és ezeket személyre szabottan adjam át, precizitásra és tökéletességre törekedve. Legnagyobb öröm számomra ha a vendégeim elégedetten, boldogan távoznak.

Engi Fanni

senior fodrász

“Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkám a hobbim is egyben, így szenvedéllyel végzem ezt a gyönyörű szakmát.
Számomra ez nem csak a hajról szól, a vendég egyéniségét szeretném kiemelni, önbizalmat adni a mindennapjaiba.
Angliában és Amerikában töltött éveim alatt nagyon sok féle vendéggel, hajtípussal találkoztam már, így magabiztosan állok az újabb kihívások elé.
A folyamatos fejlődés számomra elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig a maximumot tudjam nyújtani a vendégeimnek, ezért továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig felkészült legyek a legújabb trendekkel, technikákkal kapcsolatban.
Óriási örömmel tölt el, ha a vendégem elégedetten, egy számára tökéletes frizurával, mosollyal az arcán áll fel a székemből. Ha számodra fontos a jó hangulat és a maximális precizitás, sok szeretettel várlak. “

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.”
Nelson Mandela

MEGYERI SZABINA

SENIOR fodrász

Gyerekkoromban elvarázsolt a fodrász szalonok hangulata, a festékek és a hajlakkok illata. Így mikor eljött a döntés pillanata a jövőmet illetően, nem volt kétséges, hogy fodrász leszek.
A Heiszler szalonban, Ivett szakmai “szárnyai alatt” töltöttem 2 éves gyakorlati időmet, mely során a szakmát tökéletesen elsajátítottam. Nagyon sok továbbképzésen vettem részt a csapattal, hiszen nekem nagyon fontos a fejlődés, hogy mindig naprakész legyek és a legjobbat nyújthassam a vendégeimnek.
Hiszek az élethosszig tartó tanulás fontosságában.
Akár egy nagyobb változásra vágysz, vagy a meglévő frizuráddal szeretnél tündökölni, miközben vidám perceket töltünk együtt, szeretettel várlak!

HOSSZÚ ILDIKÓ

OKLEVELES FODRÁSZMESTER

Szakmám elsajátításával 2006-ban végeztem szorgalommal és odaadással.
Ugyanabban az évben egyéni vállalkozásba kezdtem, amit 6 évig folytattam.
Szerettem volna kimozdítani magam a komfortzónámból és más oldalát is megtapasztalni a szakmának, így 2012-ben támadt egy merész ötletem, amit meg is valósítottam és egy ötcsillagos folyami hajón folytattam szakmai karrieremet. Nagy élmény volt számomra és büszkeséggel tölt el, hogy mindig elégedetten és boldogan távoztak tőlem a vendégek.
Később volt lehetőségem Máltán is fodrászként dolgozni egy rövid időre.
Ezt követően költöztem Budapestre és van szerencsém a Heiszler szalonban dolgozni, ami számomra megtiszteltetés, hiszen egy profi fodrász mellett csinálhatom azt, amit szeretek.
Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

FERENCI LÁSZLÓ

fodrászmester és alkalmi frizura specialista

2003-ban kezdtem fodrászként dolgozni, azóta is nagy lelkesedéssel arra törekszem, hogy megismerjem és elsajátítsam a legújabb divatirányzatokat és az aktuális szakmai ismereteket, új technikákat. Ebben sokat segített, hogy egy kreatív csapat vezető fodrászaként vehettem részt különböző divatheteken, rendezvényeken és szakmai továbbképzéseken.
Közben folyamatosan szem előtt tartottam vendégeim igényeit, hiszen mindig az a legfontosabb, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel. Számomra a fodrászat nemcsak hivatás, hanem egy kreatív alkotói folyamat, amellyel megvalósítom a vendégeim számára azt a frizurát, amit együtt megálmodtunk.

SÁRKÁNY TAMÁS

SENIOR FODRÁSZ

Kreatív, jókedvű, precíz emberként jellemezném magam, aki nem fél a kihívásoktól, határ a csillagos ég! Sokat kellett várnom rá, hogy megvalósíthassam az álmom, végül sikerült Angliában elérni ezt a célt, hogy utána itthon, egy professzionális szalonban alkalmazzam a tanultakat. Heiszler Ivettnél sikerült megtalálnom a helyet, ahol érdemes alkotni. Nekem a fodrászat az életem, túlzás nélkül állíthatom, hogy erre születtem. Hiszek benne, hogy ez nem csak egy szakma, hanem varázslat is egyben, hiszen egy jól megválasztott frizura akár egy egész életet megváltoztathat.Ha szeretnél igényes, tökéletesen rád szabott, egészséges frizurát, szeretettel várlak!

Szilágyi Martin

Ifjú fodrász tehetség

A fodrászat számomra nem csak egy munka, hanem egy hivatás melyről már kisgyermekként is álmodtam. Vendégeim haját mindig a stílusuknak megfelelően alakítom ki, ezzel is segítve a tökéletes és magabiztos megjelenést. Nagy hangsúlyt fektetek az otthoni helyes hajápolás ismertetésére is, amellyel hozzá segítem vendégem az egészséges haj megőrzéséhez.