alkalmifrizura-specialistáink

Kíváncsi vagy azokra a magasan képzett szakemberekre, akik a tökéletes frizurádat megalkotják a nagy napra?

Két szakértő fodrászunk foglalkozik alkalmi hajviseletek elkészítésével. Paréj Kinga és Ferenci László, ismerd meg őket egy kicsit közelebbről!
Jelentkezz hozzánk konzultációra/frizurapróbára, hiszen nálunk:

személyre szabott megoldásokra,
minőségi környezetre,
egyéb hasznos tippekre és tanácsokra is számíthatsz.

a mesés menyasszonyi frizura pedig nem plusz tényező, hanem alapvető!

PARÉJ KINGA

SENIOR FODRÁSZ

Számomra a fodrászat művészet, végtelen sok lehetőség rejlik benne, mert szabadon engedhetem fantáziámat és egyedit alkothatok. Mindezt a bennem lévő tudást és elhivatottságot tudtam megmutatni a Revlon Style Masters 2017-es versenyén, ahol munkámmal két díjat is megnyertem. Az egyik a magyarországi győztesnek járó, a másik pedig a legjobb színpadi kivitelezésért járó díj. Kreativitásomat nemcsak a verseny és a fotózások világában szeretném kibontakoztatni, hanem a mindennapokban is. Célom továbbra is olyan frizurákat készíteni, amelyektől a vendégeim elégedetten távoznak.

FERENCI LÁSZLÓ

FODRÁSZMEsTER

2003-ban kezdtem fodrászként dolgozni, azóta is nagy lelkesedéssel arra törekszem, hogy megismerjem és elsajátítsam a legújabb divatirányzatokat és az aktuális szakmai ismereteket, új technikákat. Ebben sokat segített, hogy egy kreatív csapat vezető fodrászaként vehettem részt különböző divatheteken, rendezvényeken és szakmai továbbképzéseken.
Közben folyamatosan szem előtt tartottam vendégeim igényeit, hiszen mindig az a legfontosabb, hogy ők elégedettek legyenek a végeredménnyel. Számomra a fodrászat nemcsak hivatás, hanem egy kreatív alkotói folyamat, amellyel megvalósítom a vendégeim számára azt a frizurát, amit együtt megálmodtunk.