BLOG

A dúsabb hatású frizura titkai – mondj búcsút a lelapuló hajnak!

 

Minden második nő „oroszlános”, királynői hajkoronára és nagy volumenre áhítozik, de viszonylag kevesekkel volt olyan kegyes a természet, hogy elnyerjék ezt a kiváltságot – mindenféle közbenjárás nélkül. Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretnék feltuningolni frizurájukat, most nagyon jó helyen jársz! Eláruljuk, mit kell tenned.

Először is: az alapok

Nagyon sok múlhat a vágáson és a szárításon. Egy nem megfelelően felkészült fodrász elkövetheti azt a hibát, hogy a vékony szálú hajnak pont, hogy kedvezőtlen fazont vág. Vagy, ha megfelelő is a vágás, a szárításon még mindig elbukhat a dolog… Általános igazság, hogy az akár csak kis mértékben is fokozatos fazonok, illetve a hullámos haj hatása optikailag dúsabb, mint az egyhosszra vágott nyílegyenesé. De a legjobb, ha saját hajadnak megfelelően olyan szakemberrel egyeztetsz, aki valóban vérprofi, tehetséges, és emellé, magasan is képzett.

Szalonunkban különösen odafigyelünk arra, hogy fodrászaink a felsorolt készségek, képességek mindegyikével rendelkezzenek, így, ha szakavatott kezekre bíznád magad, várjuk online bejelentkezésed IDE kattintva!

Másodszor: a hajformázó termékek minősége és mennyisége

Ha problémás, lelapuló, fáradt hajjal rendelkezel, különösen fontos odafigyelned arra, hogy mivel kenegeted meg fújogatod a frizurádat. A silány minőségű termékek gyakran nem váltják be a hozzáfűzött reményeket, így jobb, ha az alap drogériás kínálat helyett inkább fodrászoddal konzultálsz az ideális formázókról!

Ezen felül pedig nem árt arra is figyelni, hogy ne pakold tele rogyásig mindenfélékkel a hajad: a mértékletesség minden esetben kulcsfontosságú, ha egészséges, természetesen dús kinézetű sörényre áhítozol.

Harmadszor: a mi konkrét javaslataink

Természetesen minden gyártónak megvannak a dúsabb hatású frizurát célzó termékei, így az általunk preferált, csúcsminőséget képviselő Kérastese-nek is. A Volumifique termékcsalád például hajszálanként segíti a sűrűbb textúra elérését. A szálak mélyére hatolva kezdik meg helyreállítását, és gazdag hatóanyagokkal táplálják hajadat.

Milyen termékek közül válogathatsz a termékcsaládból?

  • sampon,
  • hajerősítő gél,
  • volumennövelő hajhab,
  • dúsító és növesztő spray.

A Kérastese kifejezetten hajsűrűséget növelő, ritkulást visszaszorító termékcsaládja pedig a Densifique. Segít, hogy hajad rugalmasabb, egészségesebb legyen, struktúrája helyreálljon. Számos termék közül válogathatsz a

  • sampontól
  • a kondicionálón át
  • a hajhabig, emellett pedig otthoni hajkúrával is támogathatod a hajad.

A termékekről érdeklődj üzletünkben, szakértőinknél, vagy jelentkezz be online EZEN a felületen!