Sosem dolgozunk rutinból

Festéskor, vagy egy új fazon kialakításakor a Vendégünk elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, karaktert, az arc színeit. Fontos, hogy távozáskor a külső harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor belépett hozzánk.

Hajvágás

Hajvágás

Hajfestés

Hajfestés

Hajápolás

Hajápolás

Kérastase

Kérastase

Határtalan lehetőség

A frizura a nőknek (és a férfiaknak is, bár kevésbé szeretik bevallani) nem csupán egy kellék. Az arcot keretező haj, a nő meghosszabbítása, amely képes arra, hogy az alatta rejtőző embert százszorosan kihangsúlyozza, vagy épp ellenkezőleg, elhalványítsa, szürke egérkévé tegye.

A frizura nem csupán egy szépészeti kellék, hanem a női lélek egy fontos darabja! Amelyik fodrász nem lát túl a „skalpon”, az sosem lesz több mint egy jó és tisztességes iparos.

A Heiszler Szalonban nem csupán az elhasználódott tincsekre fókuszálunk. Azt akarjuk, hogy aki feláll a székből, az ragyogjon. Mert egy jó frizurától a lélek szépül! Ehhez kétség nem fér.

Nem mindennapi színek a mindennapokra

A L'Oréal kutatócsoportjának köszönhetően mi, fodrászok 6 féle professzionális hajfestékből választhatunk. Ezek jellemző tulajdonságai:

  • 100%-os ősz haj fedés
  • ammónia mentesség
  • gyors hatóidő
  • tele vannak olyan ápolóanyagokkal, melyek a festékpigmentekkel együtt bejutnak a hajszál belsejébe és hetekig ápolják azt

A személyre szabott hajdiagnózissal és a hajfestéshez támasztott igények felmérésével a vendégünk számára legmegfelelőbb hajszínt tudjuk megfesteni. Csapatunk minden tagja tisztában van a színelmélet nem egyszerű tudományával, így nálunk senkit nem érhet meglepetés.

Mindenkit óvva intünk az otthoni hajfestéstől. Száríthatják, letörhetik a hajat és a dobozon látható képre, ritkán hasonlít a végeredmény. Miért is hasonlítana, hiszen akik megveszik, más és más hajszínnel rendelkeznek, a dobozban lévő festék viszont egy és ugyanaz.

Amit pedig mi tudunk és a vásárlók nem: az otthoni hajfestékek olyan mértékben beépülnek a hajba, hogy azt még egy szakembernek is nagy erőfeszítést és komoly szakmai tudást igényel az eltávolítása. Tehát mindenképp érdemes profi fodrászra bízni a hajfestést.

Nálunk fodrászaink ingyenes konzultációra biztosítanak lehetőséget minden új vendég részére. A konzultáció során felmérjük az igényeket, megbeszéljük, hogyan tudjuk megvalósítani az álomhajszínt és természetesen az árakról is előre részletes tájékoztatást adunk.

Személyre szabott törődés

A szalon után is van élet!

Folyamatosan igyekszünk tanácsokat adni a vendégeinknek az otthoni hajápolással kapcsolatosan, ugyanis itt elvekről van szó, és a frizura ünnepléséről. Nem pedig arról, hogy az otthoni ügyesség hiányában minél gyakrabban kelljen visszalátogatnia hozzánk. Nálunk a vendég partner is. Meg szoktuk beszélni, hogy mit nem szeret, mi zavarja őt a hajában, van-e problémája a fejbőrével és hogyan szokta ápolni, formázni a haját. Ha pedig felmerül egy kisebb probléma, akkor azért vagyunk, hogy tanácsot, terméket tudjunk javasolni: mindig kizárólag a saját igényeihez mérten. Gyönyörű, magabiztos embereket szeretnénk látni a világban. Ennek köszönhető, hogy bíznak bennünk a vendégeink és szeretik is, ha nemcsak a szalon szolgáltatások keretein belül törődünk a frizurájukkal, hanem segítséget nyújtunk a mindennapokhoz is.

Legújabb hajápolási termékeink

Kérastase prémium termékcsalád

A mai nők és férfiak egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a szolgáltatások minőségével szemben. Többen az igazi luxust keresik, mely egyenlő a Kérastase szolgáltatásával. A vendég áll a figyelem középpontjában, ahol a rituálé során a szépség és a jóllét tökéletes harmóniában van.

A Kérastase szolgáltatását választó vendégeinknek fontos a hajápolás, mert a hajuk állapota hatással van teljes testi-lelki egyensúlyukra. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, ugyanakkor nem provokatív, inspiráló, de nem elérhetetlen. A Kérastase egy prémium, luxus hajápoló márka a legjavából, és a L'Oréal Recherche Avancée laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a Kérastase márka szolgálatába állítják 1964 óta. A Kérastase termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd összetételekkel, innovatív összetevőkkel.

A nők vágynak a Kérastase-ra, a hajápolás egyedülálló élményére, a gyönyörű haj legjavára. A Heiszler Szalonban is kapható Kérastase ereje a fodrászok szakértelmében rejlik. A Kérastase tanácsadó fodrász az, aki személyre szabott hajápolási programokat ajánl vendégeinek. Mindemellett a Kérastase exkluzív fodrászszalonjai szakértelmüknek köszönhetően a vendégek számára egyedülálló relaxációs élménnyé varázsolják a hajápolást.

A Kérastase különböző hajtípusokra kifejlesztett hat termékcsaládjának köszönhetően mindenki személyre szabott, Kérastase tanácsadó fodrásza által elkészített hajápolási programban részesülhet nálunk, a Heiszler Szalonban.

Bejelentkezes Bejelentkezes

Ugrás az oldal tetejére...

Karrier