Steampod

Hajápolás és hajvasalás
egy lépésben?
Steampod otthonra is!

Érdekel

Discipline kezelés

Kontroll és légies mozgás a hajnak
Ára: 4 900 - 5 900 Ft
+ hajszárítás

Érdekel

Balayage & babylights

Ezekkel a technikákkal tudjuk
igazán egyedivé tenni, személyre
szabni Vendégeink hajszínét.

Érdekel

Rólunk

Heiszler Ivett

szakmai vezető, fodrászmester

Immáron 10 éve dolgozom a szakmában, most már fodrászmesterként. Azon szerencsés kevesek egyike vagyok, aki azt csinálja, amit gyerekkora óta szeretett volna. Aki minden nap jókedvűen kel fel, és este elégedetten fekszik le, mert pontosan ott van, ahol lennie kell, és azt csinálja, amit imád. Amihez (szerénységnek itt nincs helye) tökéletesen ért. A legfontosabb dolog a szakma iránti alázat, amit egy sikeres szalon vezetőjeként néha könnyű lehetne elfelejteni, - pedig nem szabad, sosem szabad. Egy mosoly, vagy a ragyogás a vendég szemében, miután feláll a székből, rengeteget és még annál is többet jelent. Pontosan ezért mindig azt nézzük kollégáimmal, hogy a vendégeknek hogyan lehet maximálisan a kedvükben járni, hogyan lehet maximálisan kiszolgálni az igényeiket, hogy szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik ebben maradéktalanul egy „dallamra” vannak hangolva velem. Büszkén mondhatom, hogy szerencsés vagyok a csapatommal.

Ismerd meg a csapatot!

Szolgáltatásaink

Sosem dolgozunk rutinból

Festéskor, vagy egy új fazon kialakításakor a Vendégünk elképzelései mellett még sok mindent figyelembe veszünk, hogy a végeredmény tökéletes legyen: a fejformát, az arcot, a stílust, karaktert, az arc színeit. Fontos, hogy távozáskor a külső harmonikusabb és egységesebb legyen, mint amikor belépett hozzánk.

Részletek

Specialitásaink

Kiemelt figyelemmel követjük a trendeket

Szeretjük a szakmánkat, hivatásunkat a legmagasabb szinten űzni; szerintünk a folyamatos fejlődés elengedhetetlen. Bátran állíthatjuk, hogy szalonunk a legújabb festési trendek, hajvágási technikák és hajápoló termékek alkalmazásában élen jár, Vendégeink nagy megelégedettségére.

Részletek

Eküvői csomagok

Káprázatos kreáció a nagy napra

Hosszú út vezet a lopott pillantásoktól az első csókig, onnan pedig az oltárig. Az esküvőt megelőző hónapok édes, mégis fárasztó előkészületeinek egyik utolsó – ám annál lényegesebb – állomása az ünnepi álomfrizura elkészítése. Ebben mi segítünk. Itt ismertetjük esküvői ajánlatainkat!

Részletek

Áraink

Kapcsolat

Bejelentkezés: +36 20 227 5156

Cím: 1137 Bp., Pozsonyi út 34.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00, szombat: 09:00-18:00

Részletek

Ugrás az oldal tetejére...

Karrier

bezárás

Nekünk számít a véleménye!

Írja meg észrevételeit szolgáltatásainkról és küldje el nekünk. Minden beküldő szempillaspirált kap ajándékba, mely személyesen vehető át az üzletben.

Elküldöm